Avoin paikka

Kesätyöntekijä

Miltä kuulostaisi työskentely maailmanpyörällä Katajanokalla, aivan keskustan tuntumassa, yhdessä Helsingin suosituimmista turistikohteista? Haluaisitko olla mukana luomassa unohtumattomia elämyksiä asiakkaille ympäri maailman? SkyWheel Helsinki etsii nyt reippaita ja iloisia kesätyöntekijöitä kaudelle 2024!

SkyWheel Helsinki on 40 metriä korkea, vuonna 2014 Kauppatorin naapuriin avattu Suomen korkein näköalamaailmanpyörä. SkyWheel on vakiinnuttanut paikkansa Helsingin kaupunkikuvassa ja tarjoaa sekä ulkomaisille että kotimaisille vieraille mahdollisuuden nähdä Helsinki aivan uudesta perspektiivistä ympäri vuoden.

Etsimme tulevalle kesäkaudelle (touko-elokuu) energisiä, kielitaitoisia ja innokkaita asiakaspalvelutyöntekijöitä seuraaviin työtehtäviin:

  • Laitetyöntekijöitä (operators)

Tehtäviin kuuluu mm. maailmanpyörän operoiminen (ajaminen), erilaiset asiakaspalvelutehtävät sekä ajoittain lipunmyynti.

  • Myymälä- ja valokuvauspisteen työntekijöitä (shop & photo staff)

Myymälässä ja valokuvauspisteellä pärjää henkilö, joka on energinen ja osaa heittäytyä sekä innostaa asiakkaita. Työhön sisältyy mm. myyjän tehtäviä, kuten kassanlaskua ja tuotteiden esille laittoa matkamuistomyymälässä, lipunmyyntiä sekä valokuvien ottamista ja myymistä asiakkaille.

  • Kesäterassin työntekijöitä (champagne bar & summer terrace staff)

Kesäterassin työntekijät vastaavat samppanjabaarin ja terassin tarjoilusta ja hoidosta sekä pitävät huolta saunaryhmistä ja VIP-elämysasiakkaista. Päivittäiseen työnkuvaan kuuluu myös alueen siisteyden ylläpitäminen.

Meillä pääset tekemään monipuolisesti kaikkea, sillä työtehtäviä tullaan aina mahdollisuuksien mukaan kierrättämään ja yhdistelemään. Kaikissa työtehtävissä tarvitset päivittäin suomen ja englannin kieltä, joten näiden tulisi sujua mutkattomasti. Muun kielitaidon katsomme eduksi kuten myös anniskelupassin. Emme kuitenkaan vaadi aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä vaan haemme ennen kaikkea hyvällä asenteella, yhteistyötaidoilla ja oma-aloitteisuudella varustettuja tekijöitä.

Työpäivät voivat olla pitkiä, mutta ovat varmasti myös antoisia. Työ on 2-vuorotyötä, sisältäen niin päivä-, ilta- kuin viikonloppuvuoroja. Työntekijöiden perustuntipalkka asettuu välille 10,50€ – 11,50€ valittavan henkilön kokemuksen ja osaamisen mukaan. Viikottaisia työntunteja on keskimäärin 30.

Mikäli olet vähintään 18-vuotias ja etsit haastavaa mutta antoisaa kesätyötä, laita meille ansioluettelosi ja hakemuksesi sähköpostitse 11.2.2024 mennessä osoitteeseen: info@skywheel-helsinki.com. Kirjoita otsikoksi ”Kesätyöhakemus” ja oma nimesi. Voit lähettää hakemuksen myös alla olevalla lomakkeella. Voit myös kertoa mistä työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut. Lähetä hakemuksesi pian, sillä aloitamme rekrytointiprosessin jo ennen ilmoituksen umpeutumista!

Hae mukaan iloiseen porukkaamme ja vietä upea kesä SkyWheelillä!

Lähetä hakemus