loader-image
temperature icon 17°C

Välkommen till SkyWheel Helsingfors – Hög elev din upplevelse!

Välkommen till SkyWheel Helsingfors - Hög elev din upplevelse!

På SkyWheel Helsingfors erbjuder vi en mängd oförglömliga upplevelser som är utformade för att ta ditt besök i Helsingfors hjärta till nya höjder. Oavsett om du är en lokal invånare, en turist som utforskar vår vackra stad, en företagskund som letar efter unika teambuilding-möjligheter eller en grupp som letar efter en exceptionell fest har vi något speciellt i beredskap för dig.

Upplev oförglömliga
vyer året om

Kliva in i en av våra 30 gondoler och stiga upp till en hisnande höjd av 40 meter. Från den här höga punkten kommer du att bevittna ständigt skiftande panoramabilder som fångar Helsingfors skönhet. Årstiderna förvandlar stadssiluetten och ser till att varje besök är en unik upplevelse.

Central plats, smidig
åtkomst

SkyWheel Helsingfors är perfekt beläget i stadens centrum, intill den ikoniska Marknadsplatsen (Kauppatori). Oavsett om du kommer till fots, på cykel eller med kollektivtrafik, är vi precis runt hörnet, vilket gör det enkelt att inkludera vår upplevelse i din dagsplan.

Mångsidiga
tjänster

På vår hemsida kan du hitta omfattande information om biljetter, öppettider, tjänster och evenemang. Upplev den unika Original SkySaunan, den lyxiga Veuve Clicquot VIP-upplevelsen eller en elegant champagnetur – dela oförglömliga stunder med vänner eller familj!