loader-image
temperature icon 19°C

Haluatko kokea unohtumattoman
näköalaelämyksen Helsingin sydämessä?

Ajankohtaista

Kesä SkyWheelillä

Tule kokemaan Helsingin kesä yläilmoista! Valoisien iltojen maaginen tunnelma kutsuu luokseen. Nauti ihanasta Suomen kesästä maailmanpyörämme kyydissä viinin tai virvokkeiden kera!

Oletko kuullut jo ainutlaatuisesta SkySaunastamme? Onko uniikimpaa saunaelämystä kuin saunominen pyörivässä laitteessa 40 metrin korkeudessa? Elämyksen kruunaa mukavan lämmin ja rentouttava ulkoporeallas maan tasalla. Varaa oma saunaelämyksesi pian, nopeat syövät hitaat!

SkySauna-elämyksestä voit lukea lisää ja varata oman vuorosi täältä.

Päivittäiset aukioloaikamme löytyy sivun alalaidasta.

Yhteisliput

Tiesitkö, että meiltä saa yhteislippuja sekä Flying Cinemalle että SEA LIFElle?

Mikä mainiompi tapa päivän viettoon kuin kokea Helsinki useasta eri vinkkelistä!

SkyWheel Helsinki x Flying Cinema 22€/hlö

Koe Suomen ihmeellinen luonto tai lennä Helsingin suurimpien nähtävyyksien ja maamerkkien yli Flying Cineman virtuaalisen elokuvan avulla, ja nauti upeista maisemista Helsingin kattojen yllä vierailemalla meillä SkyWheelillä.

SkyWheel Helsinki x SEA LIFE 26€/hlö

Koe Helsinki lintu- ja kalaperspektiivistä! Sukella merenalaiseen elämään SEA LIFElla ja liitele yläilmoissa SkyWheelillä.

Tervetuloa elämysten pariin!

Kesän aukioloajat

Aukioloaikamme heinäkuussa ovat:

Ma-to klo 10-21
Pe-la klo 10-22
Su klo 10-20

Päiväkohtaiset aukioloajat löytyvät sivun alalaidasta.

Haluatko kokea unohtumattoman näköalaelämyksen
Helsingin sydämessä?

Maailmanpyörämme tarjoaa sinulle mahdollisuuden nousta korkeuksiin ja ihailla upeita maisemia ympäri vuoden. Maailmanpyörämme on yksi kaupungin ikonisimmista maamerkeistä, ja se tarjoaa upean mahdollisuuden tutustua Helsingin kauneuteen uudesta näkökulmasta.

Ajelu kestää noin 12 minuuttia ja yhteen gondooliin mahtuu maksimissaan 6 henkilöä. Maailmanpyörän matkalla voit ihailla Helsingin merkittäviä historiallisia nähtävyyksiä, kuten Tuomiokirkkoa, Presidentinlinnaa ja Uspenskin katedraalia, sekä nauttia upeista näkymistä saaristoon ja Unescon maailmanperintökohteeseen Suomenlinnaan. 

Henkeäsalpaavat
näkymät

Nouse 40 metrin korkeuteen ja ihastu upeisiin näkymiin kaupungin ja meren ylle. Tunne kaupungin vilske ja meren rauha. Vaihtuvat vuodenajat tarjoavat aina uudenlaisen maisemakokemuksen.

Keskeinen
sijainti

SkyWheel sijaitsee aivan kaupungin keskustassa, Kauppatorin naapurissa, joten se on helppo sisällyttää osaksi päivän ohjelmaa. Kävele, pyöräile tai saavu julkisilla – elämys odottaa aivan nurkan takana.

Monipuoliset
palvelut

Nettisivuiltamme löydät kattavasti tietoa lipuista, palveluista ja tapahtumista. Koe ainutlaatuinen SkySauna, hulppea Veuve Clicquot VIP -elämys tai elegantti samppanja-ajelu – jaa unohtumattomat hetket yhdessä ystävien tai perheen kanssa!

SkyWheel Helsinki on ylpeä tarjotessaan näitä monipuolisia palveluita kaikenlaisille vierailijoille. Olitpa sitten paikallinen, turisti, tapahtumajärjestäjä tai yritysasiakas, meillä on elämys juuri sinulle. Tule ja koe Helsingin kauneus meidän maailmanpyörän kyydistä!