Elämykset

Tarjoamme unohtumattomia elämyksiä, joissa yhdistyy upeat näkymät, mukavuus, ylellisyys ja ainutlaatuisuus. Tutustu erikoispalveluihimme, jotka tekevät vierailustasi maailmanpyörällämme vieläkin ikimuistoisemman.

SkySauna Helsinki

SkySauna on avoinna! Varaa oma elämyksesi kesälle tai syksylle!

Rentoudu Helsingin kattojen yllä kaupunkinäkymiä ihaillen. SkySauna tarjoaa ainutlaatuisen saunaelämyksen, jossa voit nauttia lempeistä löylyistä samalla kun silmäilet maisemia ylhäältä käsin. 

Saunaelämyksen voi vuokrata maksimissaan 15:lle henkilölle. Ainutlaatuiseen saunagondoliin mahtuu samanaikaisesti 4-5 henkilöä, ja osan saunoessa voivat loput ryhmästä oleskella porealtaassa, yksityisessä loungessa tai terassilla. Ryhmän kesken voidaan saunojia vaihdella toiveiden mukaan vaikka joka toinen kierros, eli noin 5-7 minuutin välein. Kierrosten määrän voi itse päättää. Porealtaassa voi olostaan nauttia kerrallaan enintään 10 henkilöä. Jaa tämä unohtumaton elämys yhdessä ystävien, perheen tai vaikkapa kollegoiden kanssa!

Elämyksen hinta alkaen 240€/tunti.

Varauksen voi tehdä helposti SaunaOnlinen kautta tai ottamalla yhteyttä meihin.

Lisätietoja elämyksestä löytyy täältä.

Veuve Clicquot VIP -elämys

Kaipaatko yksityistä ja henkilökohtaista elämystä? Valitse VIP-ajelu SkyWheel Helsingin uniikissa vaunussa. VIP-gondolin sisällä on neljä muotoiltua nahkapenkkiä ja lasinen lattia. Ikkunat ovat hieman tummennetut, jotta teidän sekä seurueenne kokemus olisi yksityisempi. Pääsette ihailemaan maisemia omassa rauhassa samalla kun nautitte pullosta laadukasta samppanjaa.

Tämä elämys on suunniteltu tarjoamaan ylellisyyden tunnetta ja unohtumattomia hetkiä ystäviesi tai läheistesi kanssa. VIP-gondoli on myös ainutlaatuinen paikka esimerkiksi kosinnalle! Samppanjaa, upeita maisemia ja omaa rauhaa tunnelmallisessa gondolissa – loistavat puitteet romanttiselle hetkelle.

Gondolia on mahdollista koristaa esimerkiksi omilla kukilla tai ruusun terälehdillä. Autamme mielellämme järjestelyjen kanssa, jotta hetkestä tulisi ikimuistoinen.

Elämyksen hinta on 195€/max 4 hlö, sisältäen 30 minuutin ajelun ja pullon samppanjaa.

Samppanja-ajelut

Haluatko nostaa maljan upeiden näkymien yllä? Valitse samppanja-ajelu SkyWheel Helsingin maailmanpyörällä! Nauti lasillinen laadukasta samppanjaa samalla kun maailmapyörämme vie sinut korkeuksiin ja tarjoaa henkeäsalpaavia maisemia. Tämä pientä luksusta tarjoava elämys sopii täydellisesti juhlapäiviin ja erityisiin hetkiin.
 

Kampanjat ja tarjoukset

Etsitkö unohtumattomia tapoja juhlistaa erityisiä päiviä Helsingissä? Helsingin maailmanpyörä on täydellinen paikka tehdä juhlapäivistä vieläkin ikimuistoisempia! Tule viettämään isänpäivää ja äitienpäivää kanssamme, kohota malja Suomelle itsenäisyyspäivänä ja nauti ilotulituksista korkeuksista uudenvuodenaattona! Ajankohtaista tietoa tarjouksistamme ja tapahtumistamme löydät meidän etusivulta sekä meidän sosiaalisen median kanavista.