Uutiset

Uudenvuodenaatto 31.12.

31-12-2020

Ikävä kyllä joudumme perumaan suunnitellut keskiyön ajelut aluehallintoviraston ohjeita noudattaen. Tämä on ikävää ja olemme pahoillamme tapahtuman peruuntumisesta.

Uudenvuoden aattona 31.12.2020 maailmanpyörään pääsee kuitenkin pyörähtämään koko päivän ajan (klo 12-23) tavalliselle ajelulle (13 € / 12 min) sekä pidennetylle samppanja-ajelulle (18 min). Samppanja-ajelu maksaa 24 € / aikuinen (alkoholiton 18 €) ja ajelu sisältää lasillisen Veuve Clicquot Brut -samppanjaa nautittavaksi ajelun aikana (anniskelu loppuu klo 22).

Vaihtoehtona on myös VIP-elämys, johon sisältyy 30 minuutin ajelu sekä pullollinen Veuve Clicquot Brut-samppanjaa (195€).

 

Tämän lisäksi tarjoamme Chapter-ravintolan kanssa ainutlaatuisen kokemuksen! Pääsette nauttimaan illallisesta SkyWheelin korkeuksissa omassa lämpimässä gondolissa (max. 6 hlö/gondoli) uudenvuoden aattona 31.12.2020. Hinta 80€/hlö. Kattauksia on kaksi: klo 17:00 ja klo 20:00. Gondoleita on rajoitettu määrä per kattaus, ole siis nopea!

Menu:
Bread & butter
Oyster
Cod & mussel
Onion & mushroom
Beef, summer preserves & spelt
Not your everyday chocolate dessert

 

Varaukset ja lisätiedot hello@chapter.fi

 

* Huomioithan, että 31.12.2020 noin klo 15-16 sekä noin klo 19-20 odotusaika pyörän ajeluihin saattaa olla pidempi illallistapahtuman valmisteluiden takia.


* Noudatamme kaikessa toiminnassamme viranomaisten ohjeistuksia ja jos vallitsevan tautitilanteen johdosta ravintolatoimintaa tullaan rajoittamaan, voimme joutua peruuttamaan tapahtuman. Kaikilla varauksilla ja maksuilla on 100% peruutusoikeus 48 tuntia ennen tapahtuman alkua.

Tervetuloa!

 


Itsenäisyyspäivä !

06-12-2020

Oletko innoissasi tulevista loppuvuoden juhlista ja haluaisit juhlistaa myös itsenäisyyspäivää jollain tavalla? Haluaisitko tehdä tämän turvallisesti ja ainoastaan lähimpien ystävien tai perheen kanssa? Meillä on mainio tapahtuma sinulle!

Reastaurant Chapter ottaa SkyWheel Helsingin haltuunsa 6. joulukuuta ja muuttaa sen ravintolaksi. Kutsummekin siis myös sinut dinnerille kanssamme.

4 ruokalajin menu, tervetuliaisjuoma ja elämäsi kokemus vain 65 € / henkilö. Itsenäisyyspäivän aikana meillä tulee olemaan 3 erillistä kattausta (15:00, 17:00, 19:00), joissa kaikissa on 9 lämmitettyä gondolia, joihin mahtuu 6 henkilöä. (penkin leveys on 150 cm).

Lisätiedot, menu ja varausmahdollisuudet löytyvät: https://dinnerbooking.com/fi/en-US/eventbooking/event/6457/chapter-x-skywheel

 


The Greyest Day of the Year 14.11.

14-11-2020

  

Original-ajelut, SkyWheel Helsinki

 

Vuoden harmain päivä saapuu taas tuoden mukanaan iloa ja menoa keskelle Suomen harmautta. Olkaamme ylpeitä suomalaisia ja juhlikaamme tätä ainutlaatuisen harmaata päivää yhdessä! Harmaus on toiminut isnpiraationa myös meille ja haluammekin osallistua tämän melankoliaa ylistävän päivän juhlamenoihin.

 

Harmaa, lonkero, lonkku, betoni, raitapaita, rakkaalla lapsellahan on monta nimeä. Ja tulevana lauantaina tarjoamme kaikille janoisille sankareille sitä aitoa harmaata lonkeroa maisemakierrokselle mukaan. Lysti kustantaa ainoastaan 16€ per naama, sisältäen 12 minuuttia aikaa hurahtaa Helsingin harmauteen sekä yhden klassisen Original Long Drinkin.

 

Ovemme ovat avoinna lauantaina klo 11-20. Nostakaamme siis harmaa malja ja kippistäkäämme harmaimman päivän kunniaksi!

 

Tervetuloa!


Isänpäiväviikonloppu 6.-8.11.

02-11-2020

​​SkyWheelillä juhlitaan isejä isoin tarjouksin koko viikonlopun ajan!

 

Perjantaista sunnuntaihin tarjoamme seuraavat huikeat edut:

  • Yksi lapsi ilmaiseksi kyytiin isäoletetun mukana
  • Perhelippu 35€ (norm. 40€) - sisältää sisäänpääsyn kahdelle aikuiselle (yli 12v.) sekä kahdelle lapselle (3-11v.).

 

Tervetuloa viettämään tärkeää ja iloista aikaa perheen tai läheisten kesken SkyWheelille!

 

Olemme avoinna:

Perjantaina klo 12-18

Lauantaina klo 11-19

Sunnuntaina klo 11-17

 

SkyWheelillä vierailet turvallisesti omalla porukalla. Kaikki seurueet saavat oman gondolin/gondolit, joka mahdollistaa turvavälien pitämisen muihin. Tällä hetkellä suosittelemme yhteen gondoliin max. 4 henkeä. Otathan muut asiakkaat huomioon ja pidät riittävät turvavälit. Suosittelemme kasvomaskien käyttöä alueellamme. Turvallisuusohjeet vierailulle ovat myös selkeästi esillä alueellamme. Jos tunnet olosi yhtään kipeäksi, jääthän kotiin.


Halloween-ajelut

23-10-2020

Halloweenina on lupa hullutella ja herkutella!

Halloween valtaa SkyWheelin 30.10.-1.11, jolloin luvassa on kuohuvia ajeluita samppanjan ja pikkumakean kera! Halloween-ajelu sisältää normaalin 12min. ajelun lisäksi lasillisen Veuve Clicquot Brut -samppanjaa sekä macaron-leivoksen. Ajelun hinta on vain 20€/hlö!

SkyWheel on ”karkki vai kepponen” -kierroksen varma karkkipiste! Vai onko sittenkään..?

Ajelulle ei tarvitse tehdä varausta etukäteen. Samppanjat odottavat valmiina kylmässä!

...

SkyWheelillä vierailet turvallisesti omalla porukalla. Kaikki seurueet saavat oman gondolin/gondolit, joka mahdollistaa turvavälien pitämisen muihin. Tällä hetkellä suosittelemme yhteen gondoliin max. 4 henkeä. Otathan muut asiakkaat huomioon ja pidät riittävät turvavälit. Suosittelemme kasvomaskien käyttöä alueellamme. Turvallisuusohjeet vierailulle ovat myös selkeästi esillä alueellamme. Jos tunnet olosi yhtään kipeäksi, jääthän kotiin.