Uutiset

Tiedote koronavirukseen liittyen - Skywheel kiinni toistaiseksi

13-03-2020

UPDATE

17.3.

Skywheel on kiinni toistaiseksi tiistaista 17.3. alkaen hallituksen 16.3. linjaamien ohjeistusten vuoksi. Seuraamme tilannetta edelleen aktiivisesti ja ilmoitamme mahdollisista muutoksista.

 

13.3.

Tällä hetkellä Skywheel on auki normaalisti, sillä koemme vierailun ja työskentelyn meillä edelleen turvalliseksi. Suuren kapasiteettimme vuoksi pystymme tarjoamaaan jokaiselle vierailijalle tai ryhmälle oman gondolin.

Seuraamme kuitenkin jatkuvasti tilannetta sekä THL:n ja hallituksen ohjeistuksia, ja reagoimme tilanteeseen tarpeen mukaan.

Olemme tehostaneet hygieniaa sekä siivousta. Siivousta on lisätty ja kosketuspinnat desinfioidaan säännöllisesti. Käsidesiä on niin asiakkaiden kuin henkilökunnankin saatavilla.

Takaamme myös, että pääset oman seurueesi kanssa omaan gondoliin, joten ei tarvitse huolehtia, että gondoli olisi täynnä muita/vieraita ihmisiä.

Muistetaan pitää huolta itsestämme.

Tiedotamme mahdollisista muutoksista.

 


Ura Skywheelillä

01-03-2020

Miltä kuulostaisi työskentely Katajanokalla, aivan keskustan tuntumassa, yhdessä Helsingin suosituimmista turistikohteista? Haluaisitko olla mukana luomassa unohtumattomia elämyksiä asiakkaille ympäri maailman?

Päivitämme avoimet työpaikkamme Yhteystiedot-välilehden alle, LinkedIn- ja Facebook-sivuillemme sekä yleisimpiin työnhakuportaaleihin. Otathan siis SkyWheelin Facebookin ja LinkedInin seurantaan, jotta saat tiedon vapaista paikoistamme ensimmäisten joukossa. 

Voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen ja CV:n osoitteeseen info@skywheel-helsinki.com, vaikka avoimia paikkoja ei olisi tarjolla. Kerrothan, minkälaista työtä olisit etsimässä sekä minkä takia haet meille töihin, ja laitathan viestin otsikoksi "Avoin hakemus - [nimi]". Säilytämme avoimet hakemukset ja CV:t kolmen kuukauden ajan. 

 


SkyWheelin yhteisliput SEA LIFEen ja Flying Cinema Touriin lipunmyynnistämme

01-03-2020

SkyWheel ja SEA LIFE tarjoavat nyt loistavan mahdollisuuden kokea kaksi elämystä huikeaan yhteishintaan. Lipun hinta on 22 € ja se oikeuttaa yhteen aikuisen tai lapsen kertavierailuun SEA LIFEssa ja SkyWheelissä (normaalisti yhteensä 31,50 € / 24,50 €).

Yhteislippuja myydään SkyWheelin ja SEA LIFEn lipunmyynnissä sekä SEA LIFEn verkkokaupassa www.sealifeshop.fi. Yhteislippu on voimassa 31.12.2020 asti.

Hyödynnä tämä huikea tilaisuus kokea Helsinki sekä lintu- että kalaperspektiivistä!

 

SkyWheelin ja Flying Cinema Tourin yhteislipulla voit nähdä koko Helsingin saman päivän aikana alle puolessa tunnissa! Lipun hinta on 20 € (normaalisti yhteensä 25 €) ja se oikeuttaa kertavierailuun SkyWheelissä ja Flying Cinema Tourissa saman päivän aikana. Lippuja  voi ostaa SkyWheelin ja Flying Cinema Tourin lipunmyynnistä.

Tarkistathan myös Flying Cinema Tourin aukioloajat osoitteessa www.flyingcinematour.com.

Tätä mahdollisuutta et halua jättää välistä!

 


SkyWheelin hiihtoloma 17.-23.2.

17-02-2020

Kysymys kuuluu, tuleeko hiihtolomalla olemaan lunta? Ei hätää, meidän pyörästämme näet kauniit Helsingin maisemat säästä huolimatta. Matkalla maailmanpyörään voit napata kupin lämmintä kaakaota kaupastamme, heittää huolet pois ja silmäillä pääkaupungin lumoavaa arkkitehtuuria aivan uudesta näkökulmasta.

SkyWheel tarjoaa koko hiihtoloman ajan (17.2. – 23.2.) kahden euron alennuksen aikuisten- ja lasten normaalihintaisista lipuista. Aikuiset pääsevät hiihtolomaviikon ajan pyörään 11 eurolla (norm. 13 euroa) ja 3-11 -vuotiaat lapset 7.50 eurolla (norm. 9.50 euroa). Alle 3-vuotiaat lapset pääsevät veloituksetta maailmanpyöräämme. Alennuksen saat sanomalla "hiihtoloma" lippua ostaessasi. Tervetuloa!

Kurkkaa myös Facebook-tapahtumamme.


VIP-elämyksen helmikuu

01-02-2020

Oletko miettinyt, miltä tuntuu tuntea Helsingin syke 40 metrin korkeudesta kera parhaiden ystävien sekä pullollisen laadukasta samppanjaa? Enää ei tarvitse miettiä. SkyWheel Helsinki tarjoaa koko helmikuun ajan Veuve Clicquot VIP -elämyksen edulliseen 145 euron hintaan. VIP-elämyksen voi jakaa parhaiden kavereiden, oman rakkaan tai vaikkapa työporukan kesken. VIP-elämys sisältää 30 minuutin ajelun 1-4 hengelle sekä pullon Veuve Clicquot Brut -samppanjaa. VIP-elämyksen normaalihinta on 195 euroa.

VIP-elämykseen liittyvät kysymykset sekä varaukset voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen: info@skywheel-helsinki.com tai soita numeroon +358 404 804 604.

Tarjous on voimassa 31. tammikuuta - 1. maaliskuuta 2020. VIP-elämyksen ikäraja on 18 vuotta.