Aukioloajat

Finnair Skywheel on avoinna 7 [...]

Vapun samppanja-ajelut 30.4.-1.5.

SkyWheelillä vietetään pirskahtelevaa vappua! Kelleppä ei maistuisi lasillinen kuohuvaa Helsinkiä ihastellessa. Hyppää siis kyytiin, pistä vaihde vapaalle ja anna pyörän viedä kohti korkeuksia. SkyWheelillä nautitaan iloisesta vapputunnelmasta samppanja-ajeluiden kera – satoi tai paistoi! Tämän juhla-ajelun hintakaan ei päätä huimaa, ajelu maksaa nimittäin 22€/hlö. Ajelu sisältää lasillisen pehmeää Veuve Clicquot -samppanjaa ja kestää noin 18min (norm. 12min). Tarjolla on myös alkoholittomia juomia, jos kupliva ei maistu. Lapset ja nuoret pääsevät aikuisten mukana pidennetylle ajelulle normaalin lipun hinnalla (3-11v 9€/ 12v+ 12€). Juomat ovat erikseen ostettavissa. Samppanja-ajelut ovat tarjolla tiistain 30.4. sekä keskiviikon 1.5. ajan. SkyWheel on avoinna molempina päivinä klo 10-20.

25-04-2019 | Read more

Skywheelin yhteisliput Sealife Helsinkiin ja Flying Cinemaan lipunmyynnistämme!

Skywheel ja SEA LIFE tarjoavat nyt loistavan mahdollisuuden kokea kaksi elämystä huikeaan yhteishintaan. Lipun hinta on 18 € ja se oikeuttaa yhteen kertavierailuun SEA LIFEssa ja Skywheelissä (normaalisti yhteensä 28 €). Yhteislippuja myydään Skywheelin ja SEA LIFEn lipunmyynnissä sekä SEA LIFEn verkkokaupassa www.sealifeshop.fi. Hyödynnä äkkiä tämä tilaisuus kokea Helsinki lintu- ja kalaperspektiivistä! Yhteislippu on voimassa 31.12.2019 asti. Skywheelin ja Flying Cinema Tourin yhteislipulla voit nähdä koko Helsingin saman päivän aikana alle puolessa tunnissa! Lipun hinta on 20 € (normaalisti yhteensä 24 €) ja se oikeuttaa kertavierailuun Skywheelissä ja Flying Cinema Tourissa saman päivän aikana. Lippuja voi ostaa Skywheelin ja Flying Cinema Tourin lipunmyynnistä. Tarkistathan myös Flying Cinema Tourin aukioloajat osoitteessa www.flyingcinematour.com. Tätä mahdollisuutta et halua jättää välistä!

19-01-2017 | Read more

Skywheel on avoinna ympärivuotisesti!

Skywheel-maailmanpyörä on toiminnassa ympärivuotisesti. Ilmastoidut gondolimme mahdollistavat miellyttävän kokemuksen myös talvella, joten kyydissä ei tarvitse palella. Aukioloaikamme päivittyvät etusivulle. Tervetuloa ihailemaan maisemia korkeuksista!

01-01-2017 | Read more