Uutiset

Ystävänpäivä 14.2.

14-02-2020

Ystävänpäivä tulee taas! Mikä onkaan parempi tapa viettää ystävänpäivää, kun katsella Helsinkiä yläilmoista rakkaan, hyvän ystävän tai muuten vain läheisen ihmisen seurassa. Tervetuloa! :)

Tänä vuonna saat -50% lipun hinnasta kun tuot ystäväsi mukaan tai toisinpäin. Eli toinen teistä saa lipun puoleen hintaan. Liput maksavat normaalisti 13 euroa aikuiselta, 11 euroa eläkeläiseltä tai opiskelijalta ja 9,50 euroa lapselta (3-11-vuotias). Alle 3-vuotiaat lapset pääsevät veloituksetta maailmanpyöräämme. Alennus lasketaan aina edullisemman lipun hinnasta.

 


SkyWheelin yhteisliput SEA LIFEen ja Flying Cinema Touriin lipunmyynnistämme

01-01-2020

SkyWheel ja SEA LIFE tarjoavat nyt loistavan mahdollisuuden kokea kaksi elämystä huikeaan yhteishintaan. Lipun hinta on 22 € ja se oikeuttaa yhteen aikuisen tai lapsen kertavierailuun SEA LIFEssa ja SkyWheelissä (normaalisti yhteensä 31,50 € / 24,50 €).

Yhteislippuja myydään SkyWheelin ja SEA LIFEn lipunmyynnissä sekä SEA LIFEn verkkokaupassa www.sealifeshop.fi. Yhteislippu on voimassa 31.12.2020 asti.

Hyödynnä tämä huikea tilaisuus kokea Helsinki sekä lintu- että kalaperspektiivistä!

 

SkyWheelin ja Flying Cinema Tourin yhteislipulla voit nähdä koko Helsingin saman päivän aikana alle puolessa tunnissa! Lipun hinta on 20 € (normaalisti yhteensä 25 €) ja se oikeuttaa kertavierailuun SkyWheelissä ja Flying Cinema Tourissa saman päivän aikana. Lippuja  voi ostaa SkyWheelin ja Flying Cinema Tourin lipunmyynnistä.

Tarkistathan myös Flying Cinema Tourin aukioloajat osoitteessa www.flyingcinematour.com.

Tätä mahdollisuutta et halua jättää välistä!

 


Ura Skywheelillä

31-12-2019

Miltä kuulostaisi työskentely Katajanokalla, aivan keskustan tuntumassa, yhdessä Helsingin suosituimmista turistikohteista? Haluaisitko olla mukana luomassa unohtumattomia elämyksiä asiakkaille ympäri maailman?

Päivitämme avoimet työpaikkamme Yhteystiedot-välilehden alle, LinkedIn- ja Facebook-sivuillemme sekä yleisimpiin työnhakuportaaleihin. Otathan siis SkyWheelin Facebookin ja LinkedInin seurantaan, jotta saat tiedon vapaista paikoistamme ensimmäisten joukossa. 

Voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen ja CV:n osoitteeseen info@skywheel-helsinki.com, vaikka avoimia paikkoja ei olisi tarjolla. Kerrothan, minkälaista työtä olisit etsimässä sekä minkä takia haet meille töihin, ja laitathan viestin otsikoksi "Avoin hakemus - [nimi]". Säilytämme avoimet hakemukset ja CV:t kolmen kuukauden ajan. 

 


Joulun ja uuden vuoden aukioloajat

24-12-2019

Olemme avoinna jouluna ja uutena vuotena seuraavasti:

Jouluaatto 24.12.                    klo 11-16

Joulupäivä 25.12.                   Suljettu

Tapaninpäivä 26.12.               klo 12-18

Uudenvuodenaatto 31.12.     klo 11-01

Uudenvuodenpäivä 1.1.         klo 12-18

 


Uusivuosi SkyWheelillä

08-12-2019

Uudenvuoden samppanja-ajelut ovat taas täällä! Varaa paikkasi uudenvuoden upeimpaan tapahtumaan, keskiyön samppanja-ajeluille, ja koe Helsingin säkenöivät ilotulitukset yläilmoista.

Uudenvuoden aattona maailmanpyörään pääsee pyörähtämään myös koko päivän ajan tavalliselle ajelulle (13 € / 12 min) sekä pidennetylle samppanja-ajelulle (18 min). Samppanja-ajelu maksaa 22 € / aikuinen (alkoholiton 15 €) sisältäen lasillisen Veuve Clicquot Brut -samppanjaa nautittavaksi ajelun aikana.

Jos taas haluat kokea keskiyön kuplivat samppanja-ajelut, tulee paikat ostaa ennakkoon. Tarjolla on kolme vaihtoehtoa:

  • Yksittäinen vuodenvaihteen samppanja-ajelu noin klo 23:40-00:10, hinta 28 €. Elämys pitää sisällään noin 30 minuutin ajelun yhden Veuve Clicquot -samppanjalasillisen kera. Gondolit tullaan jakamaan muiden asiakkaiden kanssa saapumisjärjestyksessä (max. 6 hlö/gondoli).

Muillehan ei ole pakko jutella, mutta se on todella sallittua ja ties vaikka elämän rakkaus tulisi vastaan!

  • Normaali gondoli yksityisajelulla noin klo 23:35-00:15 (max. 6 henkilöä) yhteensä 225 €. Noin 40 minuutin elämykseen kuuluu yksi pullo Veuve Clicquot -samppanjaa, ja gondoli on yksityiskäytössänne koko ajelun ajan.

Tämä on erinomainen vaihtoehto jos kaipaatte porukkanne kanssa omaa rauhaa tai ette halua muiden kuulevan salaisuuksianne.

  • Uudenvuoden VIP-elämys klo 23:30-00:30 (max. 4 henkilölle) yhteensä 500 €. Elämys sisältää tunnin ajelun sekä kaksi Veuve Clicquot -samppanjapulloa nautittavaksi. Näitä gondoleita on vain yksi, joten kannattaa olla nopea! VIP:in tavoin säästyt myös jonoilta.

​Järjestä vaikka omalle kullallesi unohtumaton yllätys! Tämä on todellinen luksuselämys!

Lisäksi tarjoamme aattoillalle myös upean kokonaisuuden yhdessä ravintola Chapterin kanssa. Chapterin uudet ja raikkaat makuelämykset sekä tunnelmalliset puitteet Senaatintorin kyljessä kutsuvat luokseen nauttimaan. Yhdistä säkenöivä keskiyön ajelu Skywheelillä maistuvaan 7 ruokalajin illalliseen Chapterissa. Hinnat alkaen 110€. Varaa paikkasi pian!

Voit tehdä varauksen joko sähköpostitse info@skywheel-helsinki.com tai soittamalla numeroon +358 40 480 4604.

Tervetuloa juhlimaan säihkyvää uuttavuotta kanssamme SkyWheelille!

P.S. Osallistu myös FB-tapahtumaamme mukaan.