Uutiset

Uusivuosi SkyWheelillä

18-10-2019

Uudenvuoden samppanja-ajelut ovat taas täällä! Varaa paikkasi uudenvuoden upeimpaan tapahtumaan, keskiyön samppanja-ajeluille, ja koe Helsingin säkenöivät ilotulitukset yläilmoista.

Uudenvuoden aattona maailmanpyörään pääsee pyörähtämään myös koko päivän ajan tavalliselle ajelulle (13 / 9,50 €) sekä pidennetylle samppanja-ajelulle. Samppanja-ajelu maksaa 22 € / aikuinen (alkoholiton 15 €) sisältäen lasillisen Veuve Clicquot Brut -samppanjaa nautittavaksi ajelun aikana.

Jos taas haluat kokea keskiyön kuplivat samppanja-ajelut, tulee paikat ostaa ennakkoon. Tarjolla on kolme vaihtoehtoa:

  • Yksittäinen vuodenvaihteen samppanja-ajelu noin klo 23:40-00:10, hinta 28 €. Elämys pitää sisällään noin 30 minuutin ajelun yhden Veuve Clicquot -samppanjalasillisen kera. Gondolit tullaan jakamaan muiden asiakkaiden kanssa saapumisjärjestyksessä (max. 6 hlö/gondoli).

Muillehan ei ole pakko jutella, mutta se on todella sallittua ja ties vaikka elämän rakkaus tulisi vastaan!

  • Normaali gondoli yksityisajelulla noin klo 23:35-00:15 (max. 6 henkilöä) yhteensä 225 €. Noin 40 minuutin elämykseen kuuluu yksi pullo Veuve Clicquot -samppanjaa, ja gondoli on yksityiskäytössänne koko ajelun ajan.

Tämä on erinomainen vaihtoehto jos kaipaatte porukkanne kanssa omaa rauhaa tai ette halua muiden kuulevan salaisuuksianne.

  • Uudenvuoden VIP-elämys klo 23:30-00:30 (max. 4 henkilölle) yhteensä 500 €. Elämys sisältää tunnin ajelun sekä kaksi Veuve Clicquot -samppanjapulloa nautittavaksi. Näitä gondoleita on vain yksi, joten kannattaa olla nopea! VIP:in tavoin säästyt myös jonoilta.

Järjestä vaikka omalle kullallesi unohtumaton yllätys! Tämä on todellinen luksuselämys!

Voit tehdä varauksen joko sähköpostitse info@skywheel-helsinki.com tai soittamalla numeroon +358 40 480 4604.

Tervetuloa juhlimaan säihkyvää uuttavuotta kanssamme SkyWheelille!

 


Ura Skywheelillä

01-10-2019

Miltä kuulostaisi työskentely Katajanokalla, aivan keskustan tuntumassa, yhdessä Helsingin suosituimmista turistikohteista? Haluaisitko olla mukana luomassa unohtumattomia elämyksiä asiakkaille ympäri maailman?

Päivitämme avoimet työpaikkamme Yhteystiedot-välilehden alle, LinkedIn- ja Facebook-sivuillemme sekä yleisimpiin työnhakuportaaleihin. Otathan siis SkyWheelin Facebookin ja LinkedInin seurantaan, jotta saat tiedon vapaista paikoistamme ensimmäisten joukossa. 

Voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen ja CV:n osoitteeseen info@skywheel-helsinki.com, vaikka avoimia paikkoja ei olisi tarjolla. Kerrothan, minkälaista työtä olisit etsimässä sekä minkä takia haet meille töihin, ja laitathan viestin otsikoksi "Avoin hakemus - [nimi]". Säilytämme avoimet hakemukset ja CV:t kolmen kuukauden ajan. 

 


Skywheelin yhteisliput Sealife Helsinkiin ja Flying Cinemaan lipunmyynnistämme!

01-01-2019

Skywheel ja SEA LIFE tarjoavat nyt loistavan mahdollisuuden kokea kaksi elämystä huikeaan yhteishintaan. Lipun hinta on 18 € ja se oikeuttaa yhteen kertavierailuun SEA LIFEssa ja Skywheelissä (normaalisti yhteensä 28 €).

Yhteislippuja myydään Skywheelin ja SEA LIFEn lipunmyynnissä sekä SEA LIFEn verkkokaupassa www.sealifeshop.fi. Yhteislippu on voimassa 31.12.2019 asti.

Hyödynnä äkkiä tämä tilaisuus kokea Helsinki lintu- ja kalaperspektiivistä!

 

Skywheelin ja Flying Cinema Tourin yhteislipulla voit nähdä koko Helsingin saman päivän aikana alle puolessa tunnissa! Lipun hinta on 20 € (normaalisti yhteensä 24 €) ja se oikeuttaa kertavierailuun Skywheelissä ja Flying Cinema Tourissa saman päivän aikana. Lippuja  voi ostaa Skywheelin ja Flying Cinema Tourin lipunmyynnistä.

Tarkistathan myös Flying Cinema Tourin aukioloajat osoitteessa www.flyingcinematour.com.

Tätä mahdollisuutta et halua jättää välistä!

 


Skywheel on avoinna ympärivuotisesti!

01-01-2017

Skywheel-maailmanpyörä on toiminnassa ympärivuotisesti. Lasiseinäiset gondolimme tarjoavat miellyttävän kyydin niin kesällä kuin talvella. Aukioloaikamme päivittyvät etusivulle. Tervetuloa ihailemaan maisemia korkeuksista!