Uutiset

Skywheel on avoinna ympärivuotisesti!

22-08-2021

Skywheel-maailmanpyörä on toiminnassa ympärivuotisesti. Lasiseinäiset gondolimme tarjoavat miellyttävän kyydin niin kesällä kuin talvella. Aukioloaikamme päivittyvät etusivulle. Tervetuloa ihailemaan maisemia korkeuksista!

 


SkyWheel on kesäloman kohokohta!

19-07-2021

  

Tervetuloa viettämään kesälomapäivääsi SkyWheelille! Olemme päivittäin auki ma-to klo 10-21, pe & la klo 10-22 ja su klo 10-20. Upean maailmanpyöräkokemuksen lisäksi alueellamme oleva SkyWheelin terassi tarjoilee maistuvia virvokkeita janoisille. Myös matkamuistomyymälä on avoinna aukioloaikojemme puitteissa. Tervetuloa kokemaan yksi kesäloman ehdoton kohokohta SkyWheelille.


Hyvää Juhannusta! Olemme auki, tervetuloa!

26-06-2021

  

 

Hyvää Juhannusta kaikille! SkyWheel Helsinki on auki kesän jokaisena päivänä. Päivitetyt aukioloaikamme löydät verkkosivuiltamme.

Huomioimme edelleen viranomaisten suositukset yleisen hygienian suhteen, joten meillä voit varmasti vierailla turvallisesti.


Skywheel Helsinki avaa jälleen ovensa, vierailu meillä on varmasti turvallista, tervetuloa!

26-04-2021

  

Aluehallintoviraston uusien ohjeistuksien myötä voimme jälleen avata SkyWheelin ovet ja laittaa pyörän pyörimään.

Tulemme rajoittamaan samanaikaisen kävijämäärän sisätiloissamme maksimissaan 10 henkilöön / yhteen porukkaan kerrallaan ja tarjoamme jokaiselle asiakkaalle tai ryhmälle yksityisen gondolin.

Ajankohtaiset aukioloajat löytyvät verkkosivuiltamme. Olemme tehneet muitakin erityisjärjestelyitä alueellamme, joiden myötä voimme taata kaikille turvallisen vierailun meillä. Luethan tarkemman ohjeistuksen vierailulle alemmasta tiedotteestamme.


SkyWheel Helsinki on 1.4. alkaen toistaiseksi suljettu

01-04-2021

  

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt päätöksen, jolla määrätään suljettavaksi urheilu-, liikunta-, huvi- ja virkistyskäytössä olevia tiloja Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella 1.-28.4. väliseksi ajaksi. Aluehallintoviraston määräys tilojen sulkemisesta tarkoittaa sitä, että myös SkyWheel Helsingin tilat pitää sulkea.

Sulkutila koskee kaikkia SkyWheel Helsingin tiloja. Avaamme ovemme taas kun se on rajoituksien puitteissa mahdollista, sekä kaikin puolin turvallista. Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja tiedotamme aukioloistamme heti kun se on mahdollista.