Uutiset

Skywheel Helsinki avaa jälleen ovensa, vierailu meillä on varmasti turvallista, tervetuloa!

26-04-2021

  

Aluehallintoviraston uusien ohjeistuksien myötä voimme jälleen avata SkyWheelin ovet ja laittaa pyörän pyörimään.

Tulemme rajoittamaan samanaikaisen kävijämäärän sisätiloissamme maksimissaan 10 henkilöön / yhteen porukkaan kerrallaan ja tarjoamme jokaiselle asiakkaalle tai ryhmälle yksityisen gondolin.

Ajankohtaiset aukioloajat löytyvät verkkosivuiltamme. Olemme tehneet muitakin erityisjärjestelyitä alueellamme, joiden myötä voimme taata kaikille turvallisen vierailun meillä. Luethan tarkemman ohjeistuksen vierailulle alemmasta tiedotteestamme.


SkyWheel Helsinki on 1.4. alkaen toistaiseksi suljettu

01-04-2021

  

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt päätöksen, jolla määrätään suljettavaksi urheilu-, liikunta-, huvi- ja virkistyskäytössä olevia tiloja Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella 1.-28.4. väliseksi ajaksi. Aluehallintoviraston määräys tilojen sulkemisesta tarkoittaa sitä, että myös SkyWheel Helsingin tilat pitää sulkea.

Sulkutila koskee kaikkia SkyWheel Helsingin tiloja. Avaamme ovemme taas kun se on rajoituksien puitteissa mahdollista, sekä kaikin puolin turvallista. Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja tiedotamme aukioloistamme heti kun se on mahdollista.


Skywheel Helsinki on auki normaalisti, vierailu meillä on turvallista

03-03-2021

Aluehallintoviraston uusien rajoituksien sekä ohjeistuksien myötä voimme pitää SkyWheelin auki normaalisti. Pystymme edelleen takaamaan asiakkaillemme ikimuistoisen ja turvallisen vierailun.

Tulemme rajoittamaan samanaikaisen kävijämäärän sisätiloissamme maksimissaan 10 henkilöön kerrallaan ja tarjoamme jokaiselle asiakkaalle tai ryhmälle yksityisen gondolin. Olemme tällä hetkellä auki ainoastaan viikonloppuisin. Ajankohtaiset aukioloajat löytyvät verkkosivuiltamme.

Olemme tehneet muitakin erityisjärjestelyitä alueellamme, joiden myötä vierailu meillä on varrmasti turvallista. Luethan tarkemman ohjeistuksen vierailulle alemmasta tiedotteestamme.


Tiedote SkyWheelin erityisjärjstelyistä 3.3.2021, meillä voit vierailla turvallisesti

03-03-2021

Aluehallintoviraston uusien rajoituksien seurauksena voimme pitää SkyWheelin auki normaalisti, mutta tulemme rajoittamaan samanaikaisen kävijämäärän sisätiloissamme yhteen seurueeseen kerrallaan. Pitääksemme SkyWheelin turvallisena ympäristönä vierailla ja työskennellä sekä noudattaaksemme annettuja ohjeistuksia olemme tehostaneet asiakkaiden turvallisuutta alueellamme ja ottaneet käyttöön seuraavat varotoimenpiteet:

·       Asiakasmäärät sisätiloissamme rajataan yhteen seurueeseen kerrallaan.

·       Opastettu reitti Skywheel vierailulle

·       Kasvomaskin käyttö on pakollista niin asiakkailta kuin henkilökunnaltammekin.

·       Tarjoamme yksityisen ja desinfioidun gondolin jokaiselle vierailijalle tai ryhmälle (maks. 6 henkeä)

·       Käsidesiä saatavilla asiakkaille ja henkilökunnalle

·       Tehostamme siivousta alueellamme

·       Tarkkailemme aktiivisesti alueellamme olevien ihmisten kokonaismäärää

·       Terassimme sekä samppanjabaarimme suljetaan 8.3.2021 alkaen

Lisäksi toivomme vierailijoiden noudattavan seuraavia ohjeita:

·       Pidättehän ryhmänne koon maksimissaan 6 hengessä

·       Jos lipunmyynnissämme on sattumalta edellinen ryhmä asioimassa, odotattehan vuoroanne ulkona

·       Seuraattehan kylttejä, merkkejä ja ohjeistuksia Skywheelilla

·       Suosittehan lähimaksua

·       Vierailettehan ainoastaan terveenä

Näillä toimilla pystyme takaamaan turvallisen vierailun. Noudatathan henkilökuntamme ohjeita vieraillessa, jotta sinun ja kaikkien muiden kokemus Skywheelissa on onnistunut. Vierailua ei tarvitse varata etukäteen, mutta halutessasi voit soittaa ja varmistaa senhetkisen kävijätilanteen numerosta 040 480 4604.

Olemme tällä hetkellä auki ainoastaan viikonloppuisin. Ajankohtaiset aukioloajat löytyvät verkkosivuiltamme.

 


Hiihtolomaviikko ja alennetut hinnat, 25.-28.2.2021

25-02-2021

Kysymys kuuluu, tuleeko hiihtolomalla olemaan aurinkoisia pakkaspäiviä? toivottavasti! Mutta niin tai näin, niin ei hätää, meidän pyörästämme näet kauniit Helsingin maisemat säästä huolimatta. Matkalla maailmanpyörään voit napata kupin lämmintä kaakaota kaupastamme, heittää huolet pois ja silmäillä pääkaupungin lumoavaa arkkitehtuuria aivan uudesta näkökulmasta.

SkyWheel tarjoaa koko hiihtoloman ajan (25. – 28.2.) aikuisten ja lasten liput alennettuun hintaan. Aikuiset pääsevät hiihtolomaviikon ajan pyörään 11 eurolla (norm. 13 euroa) ja 3-11 -vuotiaat lapset 8 eurolla (norm. 9,50 euroa). Alle 3-vuotiaat lapset pääsevät veloituksetta maailmanpyöräämme. Alennuksen saat sanomalla "hiihtoloma" lippua ostaessasi.

 

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan talvisesta Helsingistä <3