Uutiset

Original SkySauna, samppanjabaari sekä terassi aukeavat 1.6.

19-05-2020

Maailmanpyörän lisäksi avaamme 1.6.2020 alkaen kaikki oheispalvelumme. Kesäkuun alusta alkaen voit taas varata Original SkySaunan sekä Veuve Clicquot VIP -gondolin käyttöösi. Näihin tulee tehdä varaukset aina ennakkoon (info@skywheel-helsinki.com/040 480 4604). Lisäksi pienien ryhmien käyttöön ja työporukoille pystymme tarjoamaan suosittuja samppanja-ajeluitamme tai eksklusiivista samppanjabaariamme. Myös SkyWheelin terassi ja matkamuistomyymälä avaavat ovensa ja tarjoavat palveluitaan niin asiakkaille kuin virkistystä kaipaaville ohikulkijoillekin.

Desinfioimme pintoja edelleen ahkerasti ja otamme turvavälit huomioon niin terassin kalustuksessa kuin muussakin toiminnassamme. Toistaiseksi rajoitamme saunaryhmien maksimikoon kymmeneen henkeen ja nämäkin tilat siivoamme ja desinfioimme aina varausten välissä huolellisesti. Terassillamme on hyvät turvavälit ja hyvin tilaa useammallekin porukalle, hyvää tunnelmaa unohtamatta. Myös upea viime keväänä remontoitu samppanjabaarimme tarjoaa lisätilaa ja suojaisampaa vaihtoehtoa istuskeluun. Tervetuloa nauttimaan kesästä SkyWheelille.

 


SkyWheelin toimintaohjeet vierailua varten

29-04-2020

Huolellisen harkinnan tuloksena olemme päättäneet avata SkyWheelin, sillä näemme vierailun ja työskentelyn meillä turvalliseksi. Pitääksemme SkyWheelin turvallisena ympäristönä ja noudattaaksemme hallituksen ohjeistuksia olemme sisällyttäneet seuraavat varotoimenpiteet:

 • Ohjeistettu reitti vierailua varten
 • Merkatut jonotuspaikat min. 1,5m turvavälein
 • Yksityinen ja desinfioitu gondoli jokaiselle vierailijalle tai ryhmälle (maks. 4 henkeä)
 • Käsidesiä saatavilla asiakkaille ja henkilökunnalle
 • Lipunmyynti tapahtuu erillisestä, suojatusta lipunmyyntipisteestä
 • Myymälämme, terassimme sekä samppanjabaarimme pysyvät suljettuina
 • Tarjoamme hengityssuojaimia henkilökuntamme käyttöön
 • Tarkkailemme alueellamme olevien ihmisten kokonaismäärää

 

Lisäksi toivomme vierailijoiden noudattavan seuraavia ohjeita

 • Pitäkää ryhmänne koko maksimissaan 4 hengessä
 • Seuraa kylttejä, merkkejä ja ohjeistuksia SkyWheelilla
 • Suosi lähimaksua
 • Ota muut vierailijat ja henkilökuntamme huomioon ja pidä aina riittävä turvaväli
 • Peitä aivastukset ja yskimiset joko nenäliinalla tai hihallasi
 • Vieraile ainoastaan terveenä

 

Olemme tällä hetkellä auki ainoastaan viikonloppuisin. Ajankohtaiset aukioloajat löytyvät verkkosivuiltamme.


SkyWheel aukeaa jälleen 30.4.

28-04-2020

Pitkän ja harkinnallisen pohdinnan jälkeen olemme päättäneet avata maailmanpyörämme jälleen torstaina 30.4. ja jatkossa olemme auki viikonloppuisin. Olemme ottaneet huomioon niin huolellisen hygienian kuin turvavälitkin. Alueellamme olevat terassi, samppanjabaari, matkamuistomyymälä sekä sauna pysyvät suljettuina hallituksen ohjeistuksien mukaisesti. Tulethan kyytiin vain terveenä ja pidäthän hyvää huolta hygieniastasi.

Olemme julkaisseet yksityiskohtaisemmat ohjeistukset vierailun osalta erilliseen uutiseen. Noudatathan annetuja ohjeita, jotta saadaan yhdessä jokaiselle onnistunut kokemus Skywheelillä. 

Tällä viikolla olemme auki torstaista sunnuntaihin seuraavasti:

30.4. klo 11-19

1.5. klo 11-19

2.5. klo 11-19

3.5. klo 11-18

Tervetuloa ja hauskaa Vappua!

 


Tiedote koronavirukseen liittyen - SkyWheel kiinni toistaiseksi

13-03-2020

UPDATE

17.3.

SkyWheel on kiinni toistaiseksi tiistaista 17.3. alkaen hallituksen 16.3. linjaamien ohjeistusten vuoksi. Seuraamme tilannetta edelleen aktiivisesti ja ilmoitamme mahdollisista muutoksista.

 

13.3.

Tällä hetkellä SkyWheel on auki normaalisti, sillä koemme vierailun ja työskentelyn meillä edelleen turvalliseksi. Suuren kapasiteettimme vuoksi pystymme tarjoamaaan jokaiselle vierailijalle tai ryhmälle oman gondolin.

Seuraamme kuitenkin jatkuvasti tilannetta sekä THL:n ja hallituksen ohjeistuksia, ja reagoimme tilanteeseen tarpeen mukaan.

Olemme tehostaneet hygieniaa sekä siivousta. Siivousta on lisätty ja kosketuspinnat desinfioidaan säännöllisesti. Käsidesiä on niin asiakkaiden kuin henkilökunnankin saatavilla.

Muistetaan pitää huolta itsestämme.

Tiedotamme mahdollisista muutoksista.

 


Ura Skywheelillä

01-03-2020

Miltä kuulostaisi työskentely Katajanokalla, aivan keskustan tuntumassa, yhdessä Helsingin suosituimmista turistikohteista? Haluaisitko olla mukana luomassa unohtumattomia elämyksiä asiakkaille ympäri maailman?

Päivitämme avoimet työpaikkamme Yhteystiedot-välilehden alle, LinkedIn- ja Facebook-sivuillemme sekä yleisimpiin työnhakuportaaleihin. Otathan siis SkyWheelin Facebookin ja LinkedInin seurantaan, jotta saat tiedon vapaista paikoistamme ensimmäisten joukossa. 

Voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen ja CV:n osoitteeseen info@skywheel-helsinki.com, vaikka avoimia paikkoja ei olisi tarjolla. Kerrothan, minkälaista työtä olisit etsimässä sekä minkä takia haet meille töihin, ja laitathan viestin otsikoksi "Avoin hakemus - [nimi]". Säilytämme avoimet hakemukset ja CV:t kolmen kuukauden ajan.