Uutiset

Itsenäisyyspäivän samppanja-ajelut

16-11-2021

Jälleen on aika juhlistaa itsenäistä Suomeamme, joka tänä vuonna täyttää upeat 104 vuotta. Päivän juhlallisuuksien olennainen osa, samppanja, kuplii SkyWheelin laseissa tänäkin vuonna. Loisteliaat samppanja-ajelut ovat oiva ohjelmanumero päivään. Suuntaa kohti sinistä valoloistetta ja samppanjan tuoksua!
Samppanja-ajelut ovat tarjolla koko aukiolomme ajan (11-19) ja maksavat 22€/henkilö. Hinta pitää sisällään 12 minuutin pituisen ajelun sekä lasillisen Veuve Clicquot Brut -samppanjaa. Alkoholittomalla juomalla ajelun hinta on 15€/hlö.
Kyytiin voit tulla yksin tai kaksin tai vaikka isommalla seurueella. Tervetuloa juhlimaan Suomea ja nauttimaan päivästä SkyWheelille! Kippis!

 


SkyWheelin uusivuosi 2022

15-11-2021

Uudenvuoden samppanja-ajelut ovat taas täällä! Varaa paikkasi uudenvuoden upeimpaan tapahtumaan, keskiyön samppanja-ajeluille, ja koe Helsingin säkenöivät ilotulitukset yläilmoista.
Uudenvuoden aattona maailmanpyörään pääsee pyörähtämään myös koko päivän ajan tavalliselle ajelulle (13 € / 12 min) sekä samppanja-ajelulle (12 min). Samppanja-ajelu maksaa 22 € / aikuinen sisältäen lasillisen Veuve Clicquot Brut -samppanjaa nautittavaksi ajelun aikana.
Jos taas haluat kokea keskiyön kuplivat samppanja-ajelut, tulee paikat varata ja maksaa ennakkoon (maksuohjeet toimitamme varauksen yhteydessä). Tarjolla on kaksi huikeaa vaihtoehtoa:
1. Normaali gondoli yksityisajelulla noin klo 23:30-00:15 (max. 6 henkilöä) yhteensä 225 €. Noin 45 minuutin elämykseen kuuluu yksi pullo Veuve Clicquot -samppanjaa, ja gondoli on porukkanne yksityiskäytössä koko ajelun ajan.
2. Uudenvuoden VIP-elämys klo 23:30-00:30 (max. 4 henkilölle) yhteensä 500 €. Elämys sisältää tunnin ajelun sekä kaksi Veuve Clicquot -samppanjapulloa nautittavaksi. Näitä gondoleita on vain yksi, joten kannattaa olla nopea! VIP:in tavoin säästyt myös jonoilta.
Järjestä vaikka omalle kullallesi unohtumaton yllätys! Tämä on todellinen luksuselämys!
Voit tehdä varauksen joko sähköpostitse info@skywheel-helsinki.com tai soittamalla numeroon +358 40 480 4604.
Tervetuloa juhlimaan säihkyvää uuttavuotta kanssamme SkyWheelille!

 


Vuoden harmaimman päivän Original-ajelut

08-11-2021

Vuoden harmain päivä saapuu taas tuoden mukanaan iloa ja menoa keskelle Suomen harmautta. Olkaamme ylpeitä suomalaisia ja juhlikaamme tätä ainutlaatuisen harmaata päivää yhdessä! Harmaus on toiminut inspiraationa myös meille ja haluammekin osallistua tämän melankoliaa ylistävän päivän juhlamenoihin.
 
Harmaa, lonkero, lonkku, betoni, raitapaita, rakkaalla lapsellahan on monta nimeä. Ja tulevana lauantaina tarjoamme kaikille janoisille sankareille sitä aitoa harmaata lonkeroa maisemakierrokselle mukaan. Lysti kustantaa ainoastaan 18€ per naama, sisältäen 12 minuuttia aikaa hurahtaa Helsingin harmauteen sekä yhden klassisen Original Long Drinkin.
 
Ovemme ovat avoinna tänä harmaana lauantaina klo 11-20.
 
Nostakaamme siis harmaa malja ja kippistäkäämme harmaimman päivän kunniaksi!
Tervetuloa!

 


Isänpäivän tarjoukset

07-11-2021

SkyWheelillä juhlitaan isejä isoin tarjouksin sunnuntaina 14.11.2021!
 
Isänpäivän kunniaksi tarjoamme seuraavat huikeat edut:
• Isänpäivälippu isäoletetulle 10€ (norm. 13€)
• Perhelippu koko porukalle 36€ (norm. 40€) - sisältää sisäänpääsyn kahdelle aikuiselle (yli 12v.) sekä kahdelle lapselle (3-11v.)
 
Tervetuloa viettämään iloista aikaa perheen tai läheisten kesken SkyWheelille!
 
Olemme avoinna klo 11-17, tervetuloa!

 


Halloween-ajelut

25-10-2021

Halloween valtaa SkyWheelin 5.-7.11.

Luvassa on kuohuvia ajeluita samppanjan ja muidenkin herkullisten yllätysten kera! Halloween-ajelu kustantaa vain 20€, sisältäen normaalin 12min. ajelun lisäksi lasillisen Veuve Clicquot Brut -samppanjaa.

SkyWheel on ”karkki vai kepponen” -kierroksen varma karkkipiste, joten ajeluille voi tulla myös lasten kanssa!

Lämpimästi tervetuloa viettämään kauhistuttavaa Halloweenia SkyWheelille!

SkyWheelillä vierailet turvallisesti omalla porukalla. Kaikki seurueet saavat oman gondolin / gondolit, joten turvaväleistä ei tarvitse kantaa huolta. Otathan kuitenkin muut asiakkaat huomioon ja noudatat hyviä hygieniakäytäntöjä. Jos tunnet olosi yhtään kipeäksi, jääthän kotiin.