Uutiset

SkyWheelin syysloma

07-10-2020

Lehtien väriloisto, syysaurinko, kahvikupin lämpö, perhe ja ystävät – mm. näistä on SkyWheelin syysloma tehty! Riemukasta ja turvallista koko perheen syyslomaviikkoa vietetään maailmanpyörällä 12.-18.10.

Viikon aikana tarjoamme lipun ostajille kahvin, teen tai kaakaon kaupan päälle! Ota kuppi mukaan ajelulle ja ihaile syksyistä Helsinkiä yläilmoista lämmintä juomaa nauttien. Jotta saat juoman veloituksetta, mainitse kassalla ”syyslomatarjous”, ja kerro missä kanavassa ilmoituksemme näit.

Valikoimaamme on tullut myös uusi yhteislippu naapurimme Allas Sea Poolin kanssa. Mikä olisikaan parempi tapa viettää syyslomapäivää, kun hypätä maailmanpyörän kyytiin ja katsella kaunista pääkaupunkiamme ylhäältä käsin sekä uiskennella merimaisemissa keskellä Helsinkiä ja nauttia saunan lämmöstä. Yhteislippumme sisältää sisäänpääsyn yhdelle aikuiselle (yli 13v.) sekä yhdelle lapselle (3-12v.) molempiin kohteisiin. Lipun hinta on 35€ / aikuinen + lapsi. Yhteislippuja on saatavilla myös pelkästään lapselle (14€ / lippu) sekä aikuiselle (25€ / lippu). Kohteissa on mahdollista vierailla eri päivinä. Lippuja saa ostettua SkyWheelin sekä Altaan lipunmyynneistä.

Tarjoamme yhteislippuja myös toisen naapurimme Flying Cineman kanssa sekä Linnanmäen alueella sijaitsevan SEA LIFEn kanssa. Lippu SkyWheeliin ja Flying Cinemaan maksaa 20€, ja SkyWheeliin ja SEA LIFEen 22€. Tämä syysloma on siis täynnä mahdollisuuksia, lähde kokemaan Helsingin huvitukset yhdessä läheistesi kanssa.

SkyWheelillä vierailet turvallisesti omalla porukalla. Kaikki seurueet saavat oman gondolin/gondolit, jonka avulla turvavälit muihin on mahdollista säilyttää. Tällä hetkellä suosittelemme yhteen gondoliin max. 4 henkeä. Otathan muut asiakkaat huomioon ja pidät riittävät turvavälit. Jos tunnet olosi yhtään kipeäksi, jääthän kotiin.

Lämpimästi tervetuloa viettämään iloista syyslomaa SkyWheelille!


Syysaukioloajat 21.9. alkaen

17-09-2020

Syksyn saapuessa SkyWheel siirtyy maanantaista 21.9. eteenpäin syysaukioloaikoihin. Maailmanpyörä samppanjabaareineen ja myymälöineen tulee olemaan avoinna seuraavasti:

Ma-To 14-18

Pe        12-18

La        11-19

Su        11-17

 

Edellä mainittuihin aukioloaikoihin voi tulla muutoksia esimerkiksi juhlapyhien tai isompien yritystapahtumien johdosta. Tiedotamme muutoksista erikseen ja päivitämme ajankohtaiset aukioloajat aina nettisivuille, Googleen, Facebookiin sekä Tripadvisoriin. Jos olet kiinnostunut järjestämään yritystapahtuman, tiimipäivän tai vaikka kaveriporukan saunaillan aukioloaikojemme ulkopuolella, niin ota yhteyttä info@skywheel-helsinki.com.

 


Yellow hour -tarjous

01-09-2020

Päivät viilenevät mutta tunnelma SkyWheelillä sen kuin lämpenee! Syksyn piristykseksi tarjoamme nyt pirskahtelevia samppanja-ajeluita 24 euron hintaan aina viikonloppuisin.

Yellow hour -tarjous sisältää 12 minuutin ajelun SkyWheel Helsingissä sekä lasillisen Veuve Clicquot Brut -samppanjaa.

Tervetuloa nauttimaan yläilmoista kuplivissa tunnelmissa rakkaan, kavereiden tai vaikkapa työporukan kesken! 

Tarjous on voimassa toistaiseksi aina perjantaista sunnuntaihin 4.9. alkaen. Ajelua ei tarvitse varata etukäteen.

 


Ura SkyWheelillä

01-08-2020

Miltä kuulostaisi työskentely Katajanokalla, aivan keskustan tuntumassa, yhdessä Helsingin suosituimmista turistikohteista? Haluaisitko olla mukana luomassa unohtumattomia elämyksiä asiakkaille ympäri maailman?

Päivitämme avoimet työpaikkamme Yhteystiedot-välilehden alle, LinkedIn- ja Facebook-sivuillemme sekä yleisimpiin työnhakuportaaleihin. Otathan siis SkyWheelin Facebookin ja LinkedInin seurantaan, jotta saat tiedon vapaista paikoistamme ensimmäisten joukossa. 

Voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen ja CV:n osoitteeseen info@skywheel-helsinki.com, vaikka avoimia paikkoja ei olisi tarjolla. Kerrothan, minkälaista työtä olisit etsimässä sekä minkä takia haet meille töihin, ja laitathan viestin otsikoksi "Avoin hakemus - [nimi]". Säilytämme avoimet hakemukset ja CV:t kolmen kuukauden ajan. 

 


Avoin juhannussauna 19.-20.6.

17-06-2020

Tarjoamme tänä juhannuksena yleisiä saunavuoroja Original SkySaunassamme! Yleinen saunavuoro sisältää tunnin ajaksi saunagondolin, porealtaan, terassin, loungen sekä suihku- ja pukutilojen käytön.

Henkilöä kohden juhannuksen saunavuorojen hinta on 40 euroa / tunti sisältäen kaksi saunajuomaa (alkoholillinen tai alkoholiton). Yleiset saunavuorot ovat voimassa 19.6. ja 20.6. kello 14-18 välillä.

Yleinen saunavuoro kestää tunnin per henkilö. Voit siis varata vuoron klo 14, klo 15, klo 16 tai klo 17. Muistathan ottaa oman uimapuvun sekä pyyhkeen mukaan!

Otamme sisään yhteensä kahdeksan henkilöä tunnin saunavuoroa kohden, joten olethan varauksen suhteen nopea. Varaukset tehdään pääsääntöisesti etukäteen, mutta jos yleisessä saunavuorossa on tilaa, voit tehdä varauksen myös paikan päällä. Saunavuoron voit varata puhelimitse +358 404 804 604 tai sähköpostitse osoitteesta: info@skysauna.fi

Saunavuorovaraukset maksetaan paikan päällä. Tervetuloa yksin tai porukalla saunomaan Original SkySaunaan!