FAQ

Kyllä voi. Helpoiten lahjan osto onnistuu lipunmyynnistämme. Voit valita lahjaksi haluamasi lippumäärän tai muun palvelun, ja saat kyseiset liput mukaasi samantien. Lahjakortit on myös mahdollista saada sähköisessä muodossa, mikäli et pääse paikan päälle. Tällöin maksu tapahtuu etukäteen, jonka jälkeen lähetämme pdf-muotoisen lahjakortin teille sähköpostitse. Lahjakortit ovat voimassa 12kk ostohetkestä.

Kyllä, meiltä saa yhteislippuja Flying Cinemalle.
SkyWheel ja Flying Cinema -yhteislipun hinta on 22€/hlö.
Lippuja voi ostaa molempien kohteiden lipunmyynnistä sekä Flying Cineman nettisivuilta.

Normaalia ajelua ei tarvitse varata etukäteen. Kyytiin pääsee yleensä muutaman minuutin jonotusajalla.

Erikoisgondoleihimme, VIP-gondoliin ja Original SkySaunaan, tulee varaukset tehdä etukäteen kuten myös pidennetyille samppanja-ajeluille. Voitte varata ajan sähköpostitse info@skywheel-helsinki.com tai puhelimitse 0404804604.

Usein kysytyt kysymykset – Original SkySauna

 

1.    Miten Original SkySauna on avoinna?

2.    Mitä Original SkySauna -elämys sisältää?

3.    Kuinka paljon elämys maksaa?

4.    Kuinka voin ostaa elämyksen?

5.    Kuinka monelle hengelle elämys on suunnattu?

6.    Onko Original SkySauna varattavissa ympäri vuoden, myös talvella?

7.    Kuinka kauan yksi kierros maailmanpyörän ympäri kestää?

8.    Kuinka saunagondoliin tulee pukeutua?   

9.    Voiko omia juomia ottaa mukaan?

10.  Mitä juomavaihtoehtoja Original SkySauna -pakettiin sisältyy?

​11.  Mitkä ovat peruutusehdot?

 

1.  Miten SkySauna on avoinna?

SkySauna on avoinna normaalien SkyWheelin aukioloaikojen mukaisesti, mutta se tulee aina varata ennakkoon (puhelimitse tai sähköpostilla). Saunan lämmittämiseen menee kuitenkin hetki, joten varaus voi alkaa vasta pari tuntia avaamisemme jälkeen. Vuoron tulee puolestaan päättyä tuntia (tai vähintään 30min) ennen sulkemista, jotta henkilökuntamme ehtii siivota tilat. SkyWheelin aukioloajat näet SkyWheelin kotisivuilta.

Aukioloaikamme vaihtelevat vuodenaikojen ja sesongin mukaan. Päivitämme aina aukioloaikojen muutokset kotisivuillemme. Huomioithan, että Original SkySauna ei ole avoinna kylmimpinä talvikuukausina (kts. kysymys 6).

Otathan myös huomioon, että saunagondolin käyttö päättyy 15 minuuttia ennen itse varausajan loppumista, jotta aikaa jää myös pukeutumiselle.

 

2.  Mitä Original SkySauna -elämys sisältää?

SkySauna-elämys sisältää saunagondolin, saunaloungen ja porealtaan yksityiskäyttöön varauksen ajaksi. Saunaloungen yhteydessä on suihkut, vessat ja pukuhuoneet. Loungen edustalla on terassi sekä lämmitetty ulkoporeallas. Käytössäsi on myös langaton kaiutin musiikin kuunteluun. Tämän lisäksi pakettiin kuuluu kaksi alkoholillista tai alkoholitonta juomaa henkilöä kohden per tunti.

 

3.  Kuinka paljon Original SkySauna -elämys maksaa?

Original SkySaunan hinta riippuu viikonpäivästä:

·       Maanantaisin ja tiistaisin 240 € / tunti

·       Keskiviikkoisin ja torstaisin 260 € / tunti

·       Perjantaisin ja sunnuntaisin 290 € / tunti

·       Lauantaisin 320 € / tunti

Hinta on 1-4 henkilölle, ja lisätunnit maksavat puolet (50%) yllämainituista hinnoista. Lisäksi perushintaan sisältyvien neljän henkilön ylittävistä henkilöistä tulee 30 € lisäkulu per henkilö. Pyyhkeet kuuluvat hintaan, mutta kylpytakit (8 € / henkilö) ja sandaalit (3 € / henkilö) on mahdollista vuokrata erikseen. Huomioithan, että omat uimapuvut tulee ottaa mukaan.

Esimerkki: Kuuden henkilön ryhmä haluaa varata kahdeksi tunniksi Original SkySaunan perjantaina klo 16:00-18:00 sandaalien kera.

·       Perushinta on 290 € (ensimmäisen tunnin hinta neljälle henkilölle) + 145 € (toinen tunti 50% alennuksella) = 435 €

·       Lisäksi 30 € (henkilömaksu per lisähenkilö) x 2 (kaksi lisähenkilöä) = 60 €

·       Lisäksi 3 € (flip flopit) x 6 (kokonaisuudessaan kuudelle henkilölle) = 18 €

·       Tämän varauksen loppusumma = 513 € (435 € + 60 € + 18 €)

·       Hinta sisältää 4 saunajuomaa per henkilö, eli yhteensä 24 alkoholillista / alkoholitonta juomaa

 

4.  Kuinka voin ostaa elämyksen?

Elämys tulee varata aina etukäteen, sillä tarvitsemme aikaa saunan lämmitykseen ja siihen, että laitamme kaiken valmiiksi varauksenne mukaisesti. Varauksen voi tehdä helposti SaunaOnlinen kautta tai ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse (info@skysauna.com) tai puhelimitse (040 480 4604).

Elämys tulee olla maksettuna ennakkoon. Elämyksen voi maksaa varauksen yhteydessä tai lähempänä ajankohtaa verkkopankin kautta. Laskutus on myös mahdollinen erityistapauksissa.

 

5.  Kuinka monelle hengelle elämys on suunnattu?

Porukassa voi olla yhteensä maksimissaan 15 henkilöä; kun osa porukasta nauttii löylyistä (max. 5 hlö), toiset voivat olla porealtaassa (max. 10 hlö), terassilla tai saunaloungessa.

Itse saunagondoliin mahtuu mukavasti neljä henkilöä, mutta maksimissaan viisi henkilöä voi nauttia löylyistä samanaikaisesti.

Isommille ryhmille (yli 4 henkeä) suosittelemme lämpimästi vähintään kahden tunnin varausta, sillä saunaelämyksestä nauttiessa aika lentää huomaamatta.

 

6.  Onko Original SkySauna varattavissa ympäri vuoden, myös talvella?

Emme ota varauksia vastaan joulukuun puolivälistä maaliskuuhun, sillä lämpötilan laskiessa alle 5 celsiuksen, emme voi taata, että saamme saunagondolia tarpeeksi lämpimäksi. Tarkat päivät varattavuuden suhteen löytyy kotisivuiltamme.

Mikäli olette kuitenkin saapumassa talviaikaan SkyWheelille, meidän normaalit gondolit sekä VIP-gondoli operoivat ympäri vuoden. Jos kiinnostuit, lisätietoja näihin liittyen löydät SkyWheelin kotisivuilta.

 

7.  Kuinka kauan yksi kierros maailmanpyörän ympäri kestää?

Kierros kestää suunnilleen kolme minuuttia ja voitte nauttia löylyistä niin monta kierrosta kun toivotte – onhan gondoli ainoastaan teidän yksityiskäytössänne. Annamme käyttöönne radiopuhelimen, jolla voitte keskustella henkilökuntamme kanssa ja ilmoittaa, kun haluatte saunaan tai sieltä pois. Teidän ei siis tarvitse viettää kokonaista tuntia saunassa yhdellä kertaa, vaan pääsette varauksenne aikana saunaan ja pois niin usein kun haluatte.

 

8.  Kuinka saunagondoliin tulee pukeutua?   

Saunaan mennään omassa uimapuvussa. Saunaan voi halutessaan ottaa myös mukaan pyyhkeen tai kylpytakin sekä saunajuoman.

 

9.  Voiko omia juomia ottaa mukaan?

Valitettavasti ei. Anniskelualueellamme voi nauttia ainoastaan myymiämme tuotteita alkoholilain asettamiin säädöksiin perustuen. Pakettiin kuitenkin kuuluu kaksi juomaa henkilöä kohden per tunti, jotka ovat valmiiksi laitettu odottamaan teitä. Lisäjuomien osto on myös mahdollista paikan päällä.

 

10.  Mitä juomavaihtoehtoja Original SkySauna -pakettiin sisältyy?

Tarjolla on kahta eri olutta (Heinekenia ja Lapin Kultaa), lukuisia eri lonkerovaihtoehtoja (Hartwallin original, karpalo, lime ja appelsiini) ja siideriä (Happy Joen päärynä ja omena). Alkoholittomat vaihtoehdot sisältävät virvoitusjuomia ja hiilihapotettua kivennäisvettä. Voit itse päättää, mitä juomia haluat omaan pakettiisi.

 

11.  Mitkä ovat peruutusehdot?

Pyydämme ilmoittamaan mahdollisista muutoksista ja peruutuksista mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24 tuntia ennen varauksen alkua.

Tarkat aukioloajat ja poikkeukset näet TÄÄLTÄ.

SkyWheel maksaa aikuisilta (yli 12v.) 14 € ja lapsilta (3-11v.) 10 €. Alle 3-vuotiaat pääsevät kyytiin ilmaiseksi.

Liput saa ostettua paikanpäältä lipunmyynistämme.


Erikoishinnat:

Opiskelijat ja eläkeläiset 12 €
Perhelippu (2 aikuista & 2 lasta) 42 €
Ryhmälippu (min. 15 henkilöä) 12 €/aikuinen & 9 €/lapsi

Avustajalle kyyti on ilmainen.

Kyllä, SkyWheelille on helppo tulla myös seniorien ja liikuntarajoitteisten. Meiltä löytyy siirrettävä ramppi, joka soveltuu suurimmalle osalle pyörätuoleista. Rampin kestämä maksimipaino on 260kg. Jos tarvitset apua käyntisi aikana, ota meihin yhteyttä, me autamme mielellämme.

Jos kadotat tai unohdat lipun tai lahjakortin käyntipäivänä, emme valitettavasti pysty antamaan uutta lippua, vaan joudut tekemään uuden varauksen ja maksamaan uudelleen. Huomaathan, että määräpäivälle ostettuja lippuja ei lunasteta takaisin, vaikka esittäisit liput myöhemmin.

Lippuun sisältyvä ajoaika on noin 12 minuuttia. Yksi kierros kestää noin 3 minuuttia, mikä tarkoittaa että ehdit pyörähtää yhteensä 3-4 kierrosta ajelun aikana.

Yhteen gondoliin mahtuu enimmillään kuusi henkilöä.

Mitään omia ruokia tai juomia ei saa nauttia SkyWheelissä tai jonotusalueella. Poikkeuksena ovat SkyWheelin tarjoamat ja toimittamat ruoat ja juomat.

Kyllä, koirat ovat tervetulleita SkyWheelille, heille on varattu oma gondoli.

Kun ostat täyden Veuve Clicquot VIP -paketin, saat yhden pullon Veuve Clicquot Brut -samppanjaa ja puoli tuntia ajoaikaa VIP-gondolissa, jossa on lasilattia, 4 nahkaverhoiltua istuinta ja musiikkia. Lisäksi pääsette nopeasti sisään eksklusiivisen ja tyylikkään samppanjabaarin kautta, jossa teidät toivotetaan tervetulleeksi. Lue lisää elämyksestä täältä.

Jäikö sinulta jotain SkyWheelin alueelle tai gondoliin? Keräämme kaikki löytötavarat talteen lipunmyyntiimme, joten jos olet hukannut jotain alueellemme, ota yhteyttä meihin puhelimitse 0404804604 tai sähköpostitse info@skywheel-helsinki.com.

Vastaamme mielellämme kysymykseesi, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@skywheel-helsinki.com tai soita 0404804604.