FAQ

Usein kysytyt kysymykset – Original SkySauna

 

 1. Miten Original SkySauna on avoinna?
 2. Mitä Original SkySauna -elämys sisältää?
 3. Kuinka paljon elämys maksaa?
 4. Kuinka voin ostaa elämyksen?
 5. Kuinka monelle hengelle elämys on suunnattu?
 6. Onko Original SkySauna varattavissa ympäri vuoden, myös talvella?
 7. Kuinka kauan yksi kierros maailmanpyörän ympäri kestää?
 8. Kuinka saunagondoliin tulee pukeutua?   
 9. Voiko omia juomia ottaa mukaan?
 10. Mitä juomavaihtoehtoja Original SkySauna -pakettiin sisältyy?

 

 1. Miten SkySauna on avoinna?

SkySauna on avoinna normaalien SkyWheelin aukioloaikojen mukaisesti, mutta se tulee aina varata ennakkoon (puhelimitse tai sähköpostilla). SkyWheelin aukioloajat näet SkyWheelin kotisivuilta.

Aukioloaikamme vaihtelevat vuodenaikojen ja sesongin mukaan. Päivitämme aina aukioloaikojen muutokset kotisivuillemme. Huomioithan, että Orignial SkySauna ei ole avoinna kylmimpinä talvikuukausina (kts. kysymys 6).

Otathan myös huomioon, että saunagondolin käyttö päättyy 15 minuuttia ennen itse varausajan loppumista, jotta aikaa jää myös pukeutumiselle.

 

 1. Mitä Original SkySauna -elämys sisältää?

SkySauna-elämys sisältää saunagondolin, saunaloungen ja porealtaan yksityiskäyttöön varauksen ajaksi. Saunaloungen yhteydessä on suihkut, vessat ja pukuhuoneet. Loungen edustalla on terassi sekä lämmitetty ulkoporeallas. Käytössäsi on myös langaton kaiutin musiikin kuunteluun. Tämän lisäksi pakettiin kuuluu kaksi alkoholillista tai alkoholitonta juomaa henkilöä kohden per tunti.

 

 1. Kuinka paljon Original SkySauna -elämys maksaa?

Original SkySaunan hinta riippuu viikonpäivästä:

 • Maanantaisin ja tiistaisin 240 € / tunti
 • Keskiviikkoisin ja torstaisin 260 € / tunti
 • Perjantaisin ja sunnuntaisin 290 € / tunti
 • Lauantaisin 320 € / tunti

Hinta on 1-4 henkilölle, ja lisätunnit maksavat puolet (50%) yllämainituista hinnoista. Lisäksi perushintaan sisältyvien neljän henkilön ylittävistä henkilöistä tulee 30 € lisäkulu per henkilö. Pyyhkeet kuuluvat hintaan, mutta kylpytakit (8 € / henkilö) ja sandaalit (3 € / henkilö) on mahdollista vuokrata erikseen. Huomioithan, että omat uimapuvut tulee ottaa mukaan.

Esimerkki: Kuuden henkilön ryhmä haluaa varata kahdeksi tunniksi Original SkySaunan perjantaina klo 16:00-18:00 sandaalien kera.

 • Perushinta on 290 € (ensimmäisen tunnin hinta neljälle henkilölle) + 145 € (toinen tunti 50% alennuksella) = 435 €
 • Lisäksi 30 € (henkilömaksu per lisähenkilö) x 2 (kaksi lisähenkilöä) = 60 €
 • Lisäksi 3 € (flip flopit) x 6 (kokonaisuudessaan kuudelle henkilölle) = 18 €
 • Tämän varauksen loppusumma = 513 € (435 € + 60 € + 18 €)
 • Hinta sisältää 4 saunajuomaa per henkilö, eli yhteensä 24 alkoholillista / alkoholitonta juomaa

 

 1. Kuinka voin ostaa elämyksen?

Elämys tulee varata aina etukäteen, sillä tarvitsemme aikaa saunan lämmitykseen ja siihen, että laitamme kaiken valmiiksi varauksenne mukaisesti. Varauksen voi tehdä helpoiten ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse (info@skysauna.com) tai puhelimitse (040 480 4604).

Voit maksaa elämyksen paikan päällä. Laskutus jälkikäteen on myös mahdollista, mutta tarvitsemme laskutustiedot sähköpostiimme ennen varauksen alkua.

 

 1. Kuinka monelle hengelle elämys on suunnattu?

Porukassa voi olla yhteensä maksimissaan 15 henkilöä; kun osa porukasta nauttii löylyistä (max. 5 hlö), toiset voivat olla porealtaassa (max. 10 hlö), terassilla tai saunaloungessa.

Itse saunagondoliin mahtuu mukavasti neljä henkilöä, mutta maksimissaan viisi henkilöä voi nauttia löylyistä samanaikaisesti.

 

 1. Onko Original SkySauna varattavissa ympäri vuoden, myös talvella?

Emme ota varauksia vastaan joulukuun puolivälistä maaliskuuhun, sillä lämpötilan laskiessa alle 5 celsiuksen, emme voi taata, että saamme saunagondolia tarpeeksi lämpimäksi. Tarkat päivät varattavuuden suhteen löytyy kotisivuiltamme.

Mikäli olette kuitenkin saapumassa talviaikaan SkyWheelille, meidän normaalit gondolit sekä VIP-gondoli operoivat ympäri vuoden. Jos kiinnostuit, lisätietoja näihin liittyen löydät SkyWheelin kotisivuilta.

 

 1. Kuinka kauan yksi kierros maailmanpyörän ympäri kestää?

Kierros kestää suunnilleen kolme minuuttia ja voitte nauttia löylyistä niin monta kierrosta kun toivotte – onhan gondoli ainoastaan teidän yksityiskäytössänne. Annamme käyttöönne radiopuhelimen, jolla voitte keskustella henkilökuntamme kanssa ja ilmoittaa, kun haluatte saunaan tai sieltä pois. Teidän ei siis tarvitse viettää kokonaista tuntia saunassa yhdellä kertaa, vaan pääsette varauksenne aikana saunaan ja pois niin usein kun haluatte.

 

 1. Kuinka saunagondoliin tulee pukeutua?   

Saunaan mennään omassa uimapuvussa. Saunaan voi halutessaan ottaa myös mukaan pyyhkeen tai kylpytakin sekä saunajuoman.

 

 1. Voiko omia juomia ottaa mukaan?

Valitettavasti ei. Anniskelualueellamme voi nauttia ainoastaan myymiämme tuotteita alkoholilain asettamiin säädöksiin perustuen. Pakettiin kuitenkin kuuluu kaksi juomaa henkilöä kohden per tunti, jotka ovat valmiiksi laitettu odottamaan teitä. Lisäjuomien osto on myös mahdollista paikan päällä.

 

 1. Mitä juomavaihtoehtoja Original SkySauna -pakettiin sisältyy?

Tarjolla on kahta eri olutta (Heinekenia ja Lapin Kultaa), lukuisia eri lonkerovaihtoehtoja (Hartwallin original, karpalo, lime ja appelsiini) ja siideriä (Happy Joen päärynä ja omena). Alkoholittomat vaihtoehdot sisältävät virvoitusjuomia ja hiilihapotettua kivennäisvettä. Voit itse päättää, mitä juomia haluat omaan pakettiisi.

Tarkat aukioloajat ja poikkeukset näet TÄÄLTÄ.

SkyWheel maksaa aikuisilta (yli 12v.) 13 € ja lapsilta (3-11v.) 9,50 €. Alle 3-vuotiaat pääsevät kyytiin ilmaiseksi.


Erikoishinnat:

Opiskelijat ja eläkeläiset 11 €
Perhelippu (2 aikuista & 2 lasta) 40 €
Yksityisgondoli (max. 6 aikuista & 2 lasta) 75 €
Ryhmälippu (min. 15 henkilöä) 11 €/aikuinen & 8 €/lapsi

Avustajalle kyyti on ilmainen.

Alennusta mm. HSL:n lipulla, HelsinkiCardilla sekä Cityshopparilla.

Kyllä, SkyWheelille on helppo tulla myös seniorien ja liikuntarajoitteisten. Meiltä löytyy siirrettävä ramppi, joka soveltuu suurimmalle osalle pyörätuoleista. Rampin kestämä maksimipaino on 260kg. Jos tarvitset apua käyntisi aikana, ota meihin yhteyttä, me autamme mielellämme.

Jos kadotat tai unohdat lipun tai voucherin käyntipäivänä, emme valitettavasti pysty antamaan uutta lippua, vaan joudut tekemään uuden varauksen ja maksamaan uudelleen. Huomaathan, että määräpäivälle ostettuja lippuja ei lunasteta takaisin, vaikka esittäisit liput myöhemmin.

Lippuun sisältyvä ajoaika on noin 12 minuuttia. Yksi kierros kestää noin 3 minuuttia, mikä tarkoittaa että ehdit pyörähtää yhteensä 3-4 kierrosta ajelun aikana.

Yhteen gondoliin mahtuu enimmillään kuusi aikuista ja kaksi lasta.

Mitään omia ruokia tai juomia ei saa nauttia SkyWheelissä tai jonotusalueella. Poikkeuksena ovat SkyWheelin tarjoamat ja toimittamat ruoat ja juomat.

Kyllä, lemmikkieläimet ovat sallittuja SkyWheelissä.

VIP-gondoliin voidaan ottaa enintään 4 henkeä, sillä gondolissa on 4 muotoiltua tuolia.

Kun ostat täyden Veuve Clicquot VIP -paketin, saat yhden pullon VC Brut -samppanjaa ja enemmän aikaa VIP-gondolissa, jossa on lasilattia, nahkaverhoillut istuimet ja musiikkia. Lisäksi pääsette nopeasti sisään eksklusiivisen ja tyylikkään samppanjabaarin kautta, jossa teidät toivotetaan tervetulleeksi. Lue lisää elämyksestä täältä.

Jäikö sinulta jotain SkyWheelin alueelle tai gondoliin? Kysykää ensin tavaroita lipunmyynnistämme.

Löytötavaroiden suhteen teemme yhteistyötä Suomen löytötavarapalveluiden kanssa, heidän yhteistietonsa:

HELSINKI

Puhelinpalvelu 0600 41006, 24h

Puhelinpalvelun hinta on arkisin klo. 9:00-18:00 ja lauantaisin klo. 9:00-15:00 1,98€/min.

Arkisin klo. 18:00-9:00 ja lauantaisin klo. 0:01-9:00 sekä 15:00-24:00 2,95€/min.

Sunnuntaisin ja pyhäpäiväisin 0:00-24:00 3,56€/min

 

Osoite:

Mäkelänkatu 56, 00510 Helsinki

Palvelemme ma-pe klo.10-18 ja la 10-14

Vastaamme mielellämme kysymykseesi, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@skywheel-helsinki.com tai soita +358 404 804 604.