​​​Specialerbjudanden

 

Det klart bästa sättet att överblicka Helsingfors och skärgården är att göra det från SkyWheels topp, stadens senaste och finaste turistattraktion.

SkyWheel erbjuder en stilfull miljö för ett festarrangemang eller ett företagsjippo. Vi kan ställa upp med specialgjorda paket för alla sammanhang, ett suveränt sätt att imponera på era gäster. Vår VIP Lounge kan specialbeställas för att värdar och gäster ostört ska få uppleva den fantastiska utsikten!

 

Företagsevenemang

För företag kan vi ställa upp med arrangemang och olika slag, som produktlansering, marknadsföring, konferens- och cocktailevenemang – bara för att nämna några.

 

Skolklasser

Fascinera eleverna genom att ta dem till SkyWheel, med dess oslagbara utsikt över Helsingfors och den vackra skärgården i söder. Ge dem en överblick av de kulturella och historiska sevärdheterna. Eleverna får en fin och lärorik upplevelse och kunskaper som de bara kan få genom en tur med SkyWheel.

 

Privata fester

SkyWheel är en förträfflig och omställbar lokal för privata fester, som bröllop, examensfester, födelsedagar och annat firande.

 

Veuve Clicquot VIP Experience

Gorgeous Veuve Clicquot VIP Experience offers a 30-minute ride in a unique gondola with a bottle of Veuve Clicquot champagne.

Original SkySauna

Original SkySauna combines sauna in the sky with an amazing sea-view and a comfortable HotSpring hot tub on the ground.

Groups & companies

A corporate event, bachelor party or Christmas party? Or planning a visit with a group of schoolers? We offer great spaces for any kind of events.  


Champagne Bar & Terrace

Our champagne bar is open all year round! During summer season also our terrace serves you.