Liput

Liput ovat myynnissä vain paikan päällä lipunmyyntipisteessämme. Jos olet tulossa isomman ryhmän kanssa tai haluaisit varata jommankumman erikoisgondoleistamme, olethan meihin yhteydessä etukäteen sähköpostilla info@skywheel-helsinki.com.

 

Normaalit liput mahdollistavat kolme kierrosta (noin 12 minuuttia) yhdessä gondoleistamme. Jokaisen seinän kattavat, sinisen sävyyn taittuvat ikkunat tarjoavat 360°:n näkymät Helsingistä.  

Hinnat:
Aikuinen (12v+): € 14,00
Lapsi: (3-11v): € 10
​Alle 3 vuotta: ilmainen

Eläkeläinen: € 12,00
Opiskelija: € 12,00
​Perhelippu (2 aikuista & 2 lasta): € 42,00

 

 

 

 

 

 

 

 

Yhteistyöliput mahdollistavat Helsingin parhaiden elämysten kokemisen alennetulla hinnalla samalla, kun vietät päivääsi Helsingissä.

 

SkyWheel Helsinki x Flying Cinema 
Koe Suomen ihmeellinen luonto tai lennä Helsingin suurimpien nähtävyyksien ja maamerkkien yli Flying Cineman virtuaalisen elokuvan avulla, ja nauti upeista maisemista Helsingin kattojen yllä vierailemalla meillä SkyWheelillä. 

​Hinta:
Yksi henkilö: € 22,00

 

SkyWheel Helsinki <3 Momondo
Tsekkaa Momondon matkaopas ja Helsingin inspiroivat vinkit tästä.

 

     

 

Erityisryhmät ja yritykset:

 

Koululaisryhmät
Oletteko miettimässä kevät- / syysretkeä luokkanne kanssa? Viettäkää mahtava päivä Helsingissä ja nostakaa oppiminen korkeuksiin! Meidän erikoistarjouksemme koululaisryhmille takaavat onnistuneen retken Helsingin keskustaan ja mahdollistavat SkyWheel-elämyksen sisällyttämisen suurempaankin kokonaisuuteen. Sijaitsemme lähellä Kauppatoria, Presidentinlinnaa, Uspenskin katedraalia sekä Katajanokan Jugend-kauden arkkitehtuuria. 

Hinnat:
Ala-aste: € 8,00 / henkilö
Yläaste: € 8,00 / henkilö
Lukio tai ammattikoulu: € 8,00 / henkilö

Olettehan meihin yhteydessä etukäteen sähköpostilla info@skywheel-helsinki.com.

 

Yritykset ja muut ryhmät

Suunnitteletteko yrityksenne virkistyspäiviä tai onko mielessä jokin muu tapahtuma? Meidän suositut samppanja-ajelut ovat elegantti tapa luoda juhlan tuntua ja käynnistää mikä tahansa tapahtuma yläilmoissa kauniita maisemia ihaillen. Lisäksi meidän saunalounge ja -gondoli on varattavissa maksimissaan 15 hengen ryhmille. SkyWheel Helsingillä on myös tilat isompien yksityistilaisuuksien järjestämiseen, jolloin maailmanpyörä, terassi ja molemmat lounget ovat yksityiskäytössänne. 

Lisätiedot ja yhteydenotot varausta varten sähköpostilla info@skywheel-helsinki.com.

 

     

 

Erikoisgondolit

Veuve Clicquot VIP -elämys tarjoaa 30 minuutin pidennetyn ajelun ainutlaatuisessa yksityisgondolissa, jonka penkit ovat nahkaa ja lattia lasia. Elämyksen kruunaa pullollinen Veuve Clicquot Brut -samppanjaa. Hinta tälle elämykselle on 195 € ja se on tarkoitettu 1-4 hengelle.

Original SkySauna on vuonna 2016 avattu ainutlaatuinen elämys, jossa yhdistyy saunagondoli yläilmoissa ja HotSpring-ulkoporeallas maatasolla. Tällaista ei ole tarjolla missään muualla maailmassa! Original SkySauna sopii erityisesti erilaisiin virkistystilaisuuksiin ja juhliin, kuten polttareihin tai vaikkapa kaveriporukan illanistujaisiin. Saunaelämys on tarkoitettu 1-15 hengelle. Hinnat ovat alkaen 240 € / tunti / 1-4 henkeä.