Erikoistarjouks‚Äčet

Paras tapa ihastella kaunista Helsinkiä, merta ja ympäröiviä saaria on SkyWheel-maailmanpyörästä, 40 metrin korkeudesta!

SkyWheel Helsinki on tyylikäs ja ainutlaatuinen ympäristö erilaisille juhlille ja yritystapahtumille, kuten kokouksille ja tyky-päiville. Meillä on edustavat ja muuntelukelpoiset tilat esimerkiksi syntymäpäiväjuhliin ja polttareihin, meillä on myös menty naimisiin! Pystymme tarjoamaan räätälöityjä paketteja ja tekemään tilaisuudesta kuin tilaisuudesta asiakkaan näköisen. 30 ilmastoitua gondoliamme (max. 6 aikuista / gondoli) mahdollistavat tilaisuudet isommillekin ryhmille.

SkyWheelillä toimii ympärivuotisesti myös samppanjabaari. Loppukeväällä aukeaa tunnelmallinen ulkoterassi, jossa voi nauttia erilaisia virvokkeita kauniissa merellisissä maisemissa.

Veuve Clicquot VIP -elämys tarjoaa 30 minuutin pidennetyn ajelun ainutlaatuisessa yksityisgondolissa, jonka penkit ovat nahkaa ja lattiat lasia. Elämyksen kruunaa pullollinen Veuve Clicquot Brut -samppanjaa. Hinta tälle elämykselle on 195 € ja se on tarkoitettu 1-4 hengelle.

Original SkySauna on SkyWheelin uusin elämys, jossa yhdistyy saunagondoli yläilmoissa ja HotSpring-ulkoporeallas maatasolla. Tällaista ei ole tarjolla missään muualla maailmassa! Original SkySauna sopii erityisesti erilaisiin virkistystilaisuuksiin ja juhliin, kuten polttareihin tai vaikkapa kaveriporukan illanistujaisiin. Saunaelämys on tarkoitettu 1-15 hengelle. Hinnat ovat alkaen 240 € / tunti / 1-4 henkeä. Lisätietoja tästä ainutlaatuisesta elämyksestä löydät: skysauna.fi.

Luokkaretkelle Skywheeliin? Tämän kevään hauskin luokkaretki vietetään yläilmoista upeaa Helsinkiä ihastellen - vie oppiminen uusiin korkeuksiin! Helsingin tärkeimmät historialliset nähtävyydet, mm. Tuomiokirkko, presidentinlinna, Uspenskin katedraali sekä tietysti upea saaristo ja Unescon maailmanperintökohde Suomenlinna avautuvat maailmanpyörän kyydistä mahtavasti. Tarjoamme erilaisia paketteja luokkaretkiläisille alennettuun hintaan. Kysy lisää, räätälöidään teille sopiva paketti!

Tickets

Ticket price

Adult: 12 EUR

Child (3-11 years): 9 EUR

Toddlers (0-2 years): free