Veuve Clicquot VIP -elämys

VIP-elämys alkaa samppanjabaaristamme, jossa henkilökunta toivottaa teidät tervetulleeksi maailmanpyörään! Teidät saatetaan VIP-gondoliin, joka on suunniteltu ainutlaatuisella tavalla.

Gondolin sisällä on neljä muotoiltua nahkapenkkiä, rentouttavaa musiikkia ja lasinen lattia. Ikkunat ovat hieman tummennetut, jotta teidän sekä seurueenne kokemus olisi yksityisempi. Henkilökuntamme tarjoilee teille pullon Veuve Clicquot Brut -samppanjaa nautittavaksi ajelun aikana,  joka kestää noin 30 minuuttia. SkyWheelin kyydissä nousette 40 metrin korkeuteen, ja pääsette ihastelemaan upeita maisemia samalla kun siemailette samppanjaa. Ajelun jälkeen voitte siirtyä samppanjabaariin tai terassille nautiskelemaan mahdolliset samppanjanloput tai tilata jotain muuta baarimme valikoimasta.

Elämyksen kokonaishinta on 195€, joka sisältää 30 minuutin ajelun 1-4 hengelle sekä pullon Veuve Clicquot Brut -samppanjaa. Elämyksen voi myös ostaa lahjaksi, jolloin tarkkaa ajankohtaa ei tarvitse etukäteen päättää, vaan lahjakortti on voimassa yhden vuoden ostohetkestä.

 

Varaukset ja lisätiedot

Voitte tehdä varauksen suoraan lomakkeen kautta tai soittamalla numeroon +358 404 804 604.

Ota yhteyttä