Yritykset ja ryhmät

SkyWheel Helsinki on tyylikäs ja ainutlaatuinen ympäristö erilaisille juhlille ja yritystapahtumille, kuten kokouksille ja tyky-päiville. Meillä on edustavat ja muuntelukelpoiset tilat esimerkiksi syntymäpäiväjuhliin ja polttareihin, meillä on myös menty naimisiin! Pystymme tarjoamaan räätälöityjä paketteja ja tekemään tilaisuudesta kuin tilaisuudesta asiakkaan näköisen. 30 gondoliamme (max. 6 aikuista / gondoli) mahdollistavat tilaisuudet isommillekin ryhmille.

 

Samppanja-ajelut

SkyWheel tarjoaa mahdollisuuden varata suosittuja samppanja-ajeluita erilaisiin tilaisuuksiin, kuten firman juhliin, asiakastapahtumiin tai synttäreille. Pirskahtelevat samppanja-ajelut ovat loistava ohjelmanumero niin päivään kuin iltaan! Pidennetty samppanja-ajelu kestää noin 18 minuuttia (norm. ajelu 12 min.) ja kyytiin saat mukaan lasillisen Veuve Clicquot Brut -samppanjaa.

 

Kouluryhmät

Syksyn ja kevään hauskimmat luokkaretket vietetään yläilmoista upeaa Helsinkiä ihastellen - vie oppiminen uusiin korkeuksiin! Helsingin tärkeimmät historialliset nähtävyydet, mm. Tuomiokirkko, presidentinlinna ja Uspenskin katedraali, upeaa ympäröivää saaristoa sekä Unescon maailmanperintökohde Suomenlinnaa unohtamatta, avautuvat maailmanpyörän kyydistä upeasti!

 

Varaukset ja lisätiedot

Olit sitten suunnittelemassa tapahtumaa 20:lle tai 100:lle hengelle, me teemme tapahtumastasi ikimuistoisen! Lisätietoja voitte kysyä lomakkeen kautta tai puhelimitse numerosta +358 404 804 604. Räätälöidään teille mieluisa kokonaisuus!

Ota yhteyttä