Yritykset ja ryhmät

SkyWheel Helsinki on tyylikäs ja ainutlaatuinen ympäristö erilaisille juhlille ja yritystapahtumille, kuten kokouksille ja tyky-päiville. Meillä on edustavat ja muuntelukelpoiset tilat esimerkiksi syntymäpäiväjuhliin ja polttareihin, meillä on myös menty naimisiin! Pystymme tarjoamaan räätälöityjä paketteja ja tekemään tilaisuudesta kuin tilaisuudesta asiakkaan näköisen. 30 gondoliamme (max. 6 aikuista / gondoli) mahdollistavat tilaisuudet isommillekin ryhmille.

 

Samppanja-ajelut

SkyWheel tarjoaa mahdollisuuden varata suosittuja samppanja-ajeluita erilaisiin yritystilaisuuksiin. Samppanja-ajelut sopivat hyvin esimerkiksi firman juhlien, virkistyspäivän tai asiakastapahtumien ohjelmaksi. Pidennetty samppanja-ajelu kestää noin 18 minuuttia ja maailmanpyörän kyytiin tarjoamme lasillisen Veuve Clicquot -samppanjaa. Tarjoamme samppanja-ajeluita minimissään 15 hengen seurueille.

 

Kouluryhmät

Syksyn hauskin luokkaretki vietetään yläilmoista upeaa Helsinkiä ihastellen - vie oppiminen uusiin korkeuksiin! Helsingin tärkeimmät historialliset nähtävyydet, mm. Tuomiokirkko, presidentinlinna, Uspenskin katedraali sekä tietysti upea saaristo ja Unescon maailmanperintökohde Suomenlinna avautuvat maailmanpyörän kyydistä mahtavasti.

Tarjoamme erilaisia paketteja luokkaretkiläisille alennettuun hintaan.

Varaukset ja lisätiedot

Lisätietoja voitte kysyä lomakkeen kautta tai puhelimitse numerosta +358 404 804 604. Räätälöidään teille mieluisa kokonaisuus!

Ota yhteyttä