Palvelut

Paras tapa ihastella kaunista Helsinkiä, merta ja ympäröiviä saaria on SkyWheel-maailmanpyörästä, 40 metrin korkeudesta!

SkyWheel Helsinki on tyylikäs ja ainutlaatuinen ympäristö erilaisille juhlille ja yritystapahtumille, kuten kokouksille ja tyky-päiville. Meillä on edustavat ja muuntelukelpoiset tilat esimerkiksi syntymäpäiväjuhliin ja polttareihin, meillä on myös menty naimisiin! Pystymme tarjoamaan räätälöityjä paketteja ja tekemään tilaisuudesta kuin tilaisuudesta asiakkaan näköisen. 30 gondoliamme (max. 6 aikuista / gondoli) mahdollistavat tilaisuudet isommillekin ryhmille.

SkyWheelillä toimii ympärivuotisesti myös tunnelmallinen samppanjabaari. Keväästä syksyyn voit taas nauttia erilaisia virvokkeita kauniissa merellisissä maisemissa ulkoterassillamme.

 

Erikoisgondolit

Veuve Clicquot VIP -elämys tarjoaa 30 minuutin pidennetyn ajelun ainutlaatuisessa yksityisgondolissa, jonka penkit ovat nahkaa ja lattiat lasia. Elämyksen kruunaa pullollinen Veuve Clicquot Brut -samppanjaa. Hinta tälle elämykselle on 195 € ja se on tarkoitettu 1-4 hengelle.

Original SkySauna on SkyWheelin uusin elämys, jossa yhdistyy saunagondoli yläilmoissa ja HotSpring-ulkoporeallas maatasolla. Tällaista ei ole tarjolla missään muualla maailmassa! Original SkySauna sopii erityisesti erilaisiin virkistystilaisuuksiin ja juhliin, kuten polttareihin tai vaikkapa kaveriporukan illanistujaisiin. Saunaelämys on tarkoitettu 1-15 hengelle. Hinnat ovat alkaen 240 € / tunti / 1-4 henkeä. Lisätietoja tästä ainutlaatuisesta elämyksestä löydät: skysauna.fi.

 

Yritykset ja ryhmät

Luokkaretkelle SkyWheeliin? Tämän kevään hauskin luokkaretki vietetään yläilmoista upeaa Helsinkiä ihastellen - vie oppiminen uusiin korkeuksiin! Helsingin tärkeimmät historialliset nähtävyydet, mm. Tuomiokirkko, presidentinlinna, Uspenskin katedraali sekä tietysti upea saaristo ja Unescon maailmanperintökohde Suomenlinna avautuvat maailmanpyörän kyydistä mahtavasti. Tarjoamme erilaisia paketteja luokkaretkiläisille alennettuun hintaan. Kysy lisää, räätälöidään teille sopiva paketti!

SkyWheel Helsinki tarjoaa mahdollisuuden varata suosittuja samppanja-ajeluita erilaisiin yritystilaisuuksiin. Samppanja-ajelut sopivat hyvin esimerkiksi firman juhlien, virkistyspäivän tai asiakastapahtumien ohjelmaksi.

Veuve Clicquot VIP -elämys

Elämyksen kokonaishinta on 195 € ja se kestää 30 minuuttia sekä siihen voi osallistua 1-4 henkilöä.  

Original SkySauna

Original SkySaunassa yhdistyy mahtavalla merinäköalalla varustettu sauna 40 metrin korkeudessa ja maatasolla sijaitseva rentouttava HotSpring-ulkoporeallas.

Yritykset ja ryhmät

Yritysjuhlat, polttarit, pikkujoulut tai luokkaretki? Järjestä mieleenpainuvat tapahtumat niin isommalle kuin pienemmällekin porukalle ainutlaatuisessa ympäristössä.


Samppanjabaari

SkyWheelillä toimii ympärivuotisesti myös tunnelmallinen samppanjabaari.