Palvelut

Paras tapa ihastella kaunista Helsinkiä, merta ja ympäröiviä saaria on SkyWheel-maailmanpyörästä, 40 metrin korkeudesta!

SkyWheel Helsinki on tyylikäs ja ainutlaatuinen ympäristö erilaisille juhlille ja yritystapahtumille, kuten kokouksille ja tyky-päiville. Meillä on edustavat ja muuntelukelpoiset tilat esimerkiksi syntymäpäiväjuhliin ja polttareihin, meillä on myös menty naimisiin! Pystymme tarjoamaan räätälöityjä paketteja ja tekemään tilaisuudesta kuin tilaisuudesta asiakkaan näköisen. 30 gondoliamme (max. 6 aikuista / gondoli) mahdollistavat tilaisuudet isommillekin ryhmille.

SkyWheelillä toimii ympärivuotisesti myös tunnelmallinen samppanjabaari. Keväästä syksyyn voit taas nauttia erilaisia virvokkeita kauniissa merellisissä maisemissa ulkoterassillamme.

 

Erikoisgondolit

Veuve Clicquot VIP -elämys tarjoaa 30 minuutin pidennetyn ajelun ainutlaatuisessa yksityisgondolissa, jonka penkit ovat nahkaa ja lattiat lasia. Elämyksen kruunaa pullollinen Veuve Clicquot Brut -samppanjaa. Hinta tälle elämykselle on 195 € ja se on tarkoitettu 1-4 hengelle.

Original SkySauna on SkyWheelin uusin elämys, jossa yhdistyy saunagondoli yläilmoissa ja HotSpring-ulkoporeallas maatasolla. Tällaista ei ole tarjolla missään muualla maailmassa! Original SkySauna sopii erityisesti erilaisiin virkistystilaisuuksiin ja juhliin, kuten polttareihin tai vaikkapa kaveriporukan illanistujaisiin. Saunaelämys on tarkoitettu 1-15 hengelle. Hinnat ovat alkaen 240 € / tunti / 1-4 henkeä. Lisätietoja tästä ainutlaatuisesta elämyksestä löydät: skysauna.fi.

 

Yritykset ja ryhmät

Yritysjuhlat suunnitteilla? Luokkaretkikohde mietinnässä? SkyWheel Helsinki tarjoaa unohtumattoman (opinto)elämyksen koululaisille ja yritykset voivat puolestaan nauttia esimerkiksi suosituista samppanja-ajeluista!

Veuve Clicquot VIP -elämys

Elämyksen kokonaishinta on 195 € ja se kestää 30 minuuttia sekä siihen voi osallistua 1-4 henkilöä.  

Original SkySauna

Original SkySaunassa yhdistyy mahtavalla merinäköalalla varustettu sauna 40 metrin korkeudessa ja maatasolla sijaitseva rentouttava HotSpring-ulkoporeallas.

Yritykset ja ryhmät

Yritysjuhlat, polttarit, pikkujoulut tai luokkaretki? Järjestä mieleenpainuvat tapahtumat niin isommalle kuin pienemmällekin porukalle ainutlaatuisessa ympäristössä.


Samppanjabaari

SkyWheelillä toimii ympärivuotisesti myös tunnelmallinen samppanjabaari.