Palvelut

 

Paras tapa ihastella kaunista Helsinkiä, merta ja ympäröiviä saaria on SkyWheel-maailmanpyörästä, 40 metrin korkeudesta!

SkyWheel Helsinki on tyylikäs ja ainutlaatuinen ympäristö erilaisille juhlille ja yritystapahtumille, kuten kokouksille ja tyky-päiville. Meillä on edustavat ja muuntelukelpoiset tilat esimerkiksi syntymäpäiväjuhliin ja polttareihin, meillä on myös menty naimisiin! Pystymme tarjoamaan räätälöityjä paketteja ja tekemään tilaisuudesta kuin tilaisuudesta asiakkaan näköisen. 30 gondoliamme (max. 6 aikuista / gondoli) mahdollistavat tilaisuudet isommillekin ryhmille.

SkyWheelillä toimii ympärivuotisesti myös tunnelmallinen samppanjabaari. Keväästä syksyyn voit taas nauttia erilaisia virvokkeita kauniissa merellisissä maisemissa ulkoterassillamme.

 

Erikoisgondolit

Veuve Clicquot VIP -elämys tarjoaa 30 minuutin pidennetyn ajelun ainutlaatuisessa yksityisgondolissa, jonka penkit ovat nahkaa ja lattia lasia. Elämyksen kruunaa pullollinen Veuve Clicquot Brut -samppanjaa. Hinta tälle elämykselle on 195 € ja se on tarkoitettu 1-4 hengelle.

Original SkySauna on vuonna 2016 avattu ainutlaatuinen elämys, jossa yhdistyy saunagondoli yläilmoissa ja HotSpring-ulkoporeallas maatasolla. Tällaista ei ole tarjolla missään muualla maailmassa! Original SkySauna sopii erityisesti erilaisiin virkistystilaisuuksiin ja juhliin, kuten polttareihin tai vaikkapa kaveriporukan illanistujaisiin. Saunaelämys on tarkoitettu 1-15 hengelle. Hinnat ovat alkaen 240 € / tunti / 1-4 henkeä.

 

Yritykset ja ryhmät

Yritysjuhlat suunnitteilla? Luokkaretkikohde mietinnässä? SkyWheel Helsinki tarjoaa unohtumattoman (opinto)elämyksen koululaisille ja yritykset voivat puolestaan nauttia esimerkiksi suosituista samppanja-ajeluista!

Veuve Clicquot VIP -elämys

​Hulppea samppanjainen VIP-elämys soveltuu 1-4 hengen nautittavaksi. Elämys kestää noin 30 minuuttia ja sisältää yhden pullon samppanjaa seurueen jaettavaksi.  

Original SkySauna

Original SkySaunassa yhdistyy mahtavalla merinäköalalla varustettu sauna 40 metrin korkeudessa ja maatasolla sijaitseva rentouttava HotSpring-ulkoporeallas.

Yritykset ja ryhmät

Yritysjuhlat, polttarit, pikkujoulut tai luokkaretki? Järjestä mieleenpainuvat tapahtumat niin isommalle kuin pienemmällekin porukalle ainutlaatuisessa ympäristössä.


Samppanjabaari

SkyWheelillä toimii ympärivuotisesti myös tunnelmallinen samppanjabaari.