Palvelut

 

SkyWheel Helsinki palvelee asiakkaita ympärivuotisesti. Alueellamme on maailmanpyörän lisäksi upea tunnelmallinen samppanjabaari, tilava ja viihtyisä terassi sekä matkamuistoja ja pikkuherkkuja tarjoava pieni myymälä. Maailmanpyörä, samppanjabaari ja myymälä ovat avoinna läpi vuoden, terassi puolestaan keväästä syksyyn.

 

Erikoisgondolit

Veuve Clicquot VIP -elämys tarjoaa 30 minuutin pidennetyn ajelun ainutlaatuisessa yksityisgondolissa, jonka penkit ovat nahkaa ja lattia lasia. Elämyksen kruunaa pullollinen Veuve Clicquot Brut -samppanjaa. Hinta tälle elämykselle on 195 € ja se on tarkoitettu 1-4 hengelle.

Original SkySauna on vuonna 2016 avattu ainutlaatuinen elämys, jossa yhdistyy saunagondoli yläilmoissa ja HotSpring-ulkoporeallas maatasolla. Tällaista ei ole tarjolla missään muualla maailmassa! Original SkySauna sopii erityisesti erilaisiin virkistystilaisuuksiin ja juhliin, kuten polttareihin tai vaikkapa kaveriporukan illanistujaisiin. Saunaelämys on tarkoitettu 1-15 hengelle. Hinnat ovat alkaen 240 € / tunti / 1-4 henkeä.

 

Yritykset ja ryhmät

Oletko suunnittelemassa yritystapahtumaa, syntymäpäivää tai muuta juhlaa? SkyWheel on oiva valinta juhlaan kuin juhlaan – tilamme muuntuvat moneen! Samppanja-ajelumme ovat suosittu ohjelmanumero niin pienemmälle kuin isommallekin porukalle.

Maailmapyörämme on myös täydellinen luokkaretkikohde - koe unohtumaton opintoelämys SkyWheelin kyydissä!

 

Veuve Clicquot VIP -elämys

​Hulppea samppanjainen VIP-elämys soveltuu 1-4 hengen nautittavaksi. Elämys kestää noin 30 minuuttia ja sisältää yhden pullon samppanjaa seurueen jaettavaksi.  

Original SkySauna

Original SkySaunassa yhdistyy mahtavalla merinäköalalla varustettu sauna 40 metrin korkeudessa ja maatasolla sijaitseva rentouttava HotSpring-ulkoporeallas.

Yritykset ja ryhmät

Yritysjuhlat, polttarit, pikkujoulut tai luokkaretki? Järjestä mieleenpainuvat tapahtumat niin isommalle kuin pienemmällekin porukalle ainutlaatuisessa ympäristössä.


Samppanjabaari

SkyWheelillä toimii ympärivuotisesti myös tunnelmallinen samppanjabaari.