Aukioloajat

Finnair Skywheel on avoinna 7 [...]

Joulun aukioloajat 2018

Joulun aikaa vietetään Skywheelilla tunnelmallista Helsinkiä ihaillen. Olemme avoinna normaalisti päivittäin, poikkeuksina jouluaatto 24.12. jolloin palvelemme klo 11-16 välillä ja joulupäivä 25.12. jolloin Skywheel on suljettu. Tapaninpäivänä 26.12. avaamme jälleen normaalisti klo 12-18. Tule nauttimaan joulun tunnelmasta, kuumista juomista ja upeista maisemista. Lämpimästi tervetuloa!

01-01-1970 | Read more

Uudenvuoden samppanja-ajelut varataan nyt

Uudenvuoden samppanja-ajelut ovat taas täällä! Varaa paikkasi uudenvuoden upeimpaan tapahtumaan, keskiyön samppanja-ajeluille, ja koe Helsingin säkenöivät ilotulitukset yläilmoista. Tänä vuonna keskiyön ilotulitusshow tullaan järjestämään Senaatintorilla, joten SkyWheelillä pääset aitiopaikalle seuraamaan vuoden vaihtumista! Uudenvuoden aattona maailmanpyörään pääsee pyörähtämään koko päivän ajan myös tavalliselle ajelulle (12 / 9 €) tai pidennetylle samppanja-ajelulle (22 € / aikuinen), mutta keskiyön samppanja-ajeluille myymme liput ennakkoon. Tarjolla on kolme vaihtoehtoa: 1. Yksittäinen vuodenvaihteen samppanja-ajelu noin klo 23:40-00:15, hinta 28 €. Elämys pitää sisällään noin 35 minuutin ajelun yhden Veuve Clicquot -samppanjalasillisen kera. Gondolit tullaan jakamaan muiden asiakkaiden kanssa saapumisjärjestyksessä. Koskaan ei tiedä ketä voi tulla vastaan! 2. Normaali gondoli yksityisajelulla noin klo 23:30-00:10 (max. 6 henkilöä) yhteensä 225 €. Noin 40 minuutin elämykseen kuuluu yksi pullo Veuve Clicquot -samppanjaa, ja gondoli on yksityiskäytössänne koko ajelun ajan.  3. Uudenvuoden VIP-elämys klo 23:30-00:30 (max. 4 henkilölle) yhteensä 500 €. Elämys sisältää tunnin ajelun sekä kaksi Veuve Clicquot -samppanjapulloa nautittavaksi. Näitä gondoleita on vain yksi, joten kannattaa olla nopea! VIP:in tavoin säästyt myös jonoilta. + Tämän vuoden erikoisuutena tarjoamme lisäksi illallinen + samppanja-ajelu -paketteja yhdessä ravintola Chapterin kanssa. Yhdistä keskiyön ajelu Skywheelillä upeaan 7 ruokalajin illalliseen tunnelmallisissa puitteissa Senaatintorin kyljessä. Varaa paikkasi hyvissä ajoin! Hinnat alk. 109€. Voit tehdä varauksen joko sähköpostitse info@skywheel-helsinki.com tai soittamalla numeroon +358 40 480 4604. Tervetuloa SkyWheelille viettämään ikimuistoista uuttavuotta 2019!

15-11-2018 | Read more

SEA LIFEn ja Flying Cinema Tourin yhteisliput ovat nyt myynnissä!

Skywheel ja SEA LIFE tarjoavat nyt loistavan mahdollisuuden kokea kaksi elämystä huikeaan yhteishintaan. Lipun hinta on 18 € ja se oikeuttaa yhteen kertavierailuun SEA LIFEssa ja Skywheelissä (normaalisti yhteensä 28 €). Yhteislippuja myydään Skywheelin ja SEA LIFEn lipunmyynnissä sekä SEA LIFEn verkkokaupassa www.sealifeshop.fi. Hyödynnä äkkiä tämä tilaisuus kokea Helsinki lintu- ja kalaperspektiivistä! Yhteislippu on voimassa 31.12.2018 asti. Skywheelin ja Flying Cinema Tourin yhteislipulla voit nähdä koko Helsingin saman päivän aikana alle puolessa tunnissa! Lipun hinta on 20 € (normaalisti yhteensä 24 €) ja se oikeuttaa kertavierailuun Skywheelissä ja Flying Cinema Tourissa saman päivän aikana. Lippuja voi ostaa Skywheelin ja Flying Cinema Tourin lipunmyynnistä. Tarkistathan myös Flying Cinema Tourin aukioloajat osoitteessa www.flyingcinematour.com. Tätä mahdollisuutta et halua jättää välistä!

19-01-2017 | Read more

Skywheel on avoinna ympärivuotisesti!

Skywheel-maailmanpyörä on toiminnassa ympärivuotisesti. Ilmastoidut gondolimme mahdollistavat miellyttävän kokemuksen myös talvella, joten kyydissä ei tarvitse palella. Aukioloaikamme päivittyvät etusivulle. Tervetuloa ihailemaan maisemia korkeuksista!

01-01-2017 | Read more