Vieraile SkyWheelissä!

SkyWheel Helsinki -maailmanpyörä sijaitsee Helsingin kauneimmalla paikalla, Katajanokalla, aivan Kauppatorin vieressä. 40 metrin korkeudesta avautuu vaikuttavat maisemat kaupungin ja meren ylle, sekä lähisaaristoihin.

  • Tunnista Helsingin tunnetuimmat maamerkit, kuten tuomiokirkko ja Uspenskin katedraali
  • Katsele avomerelle ja ihastele ohitse lipuvia laivoja
  • Rentoudu viihtyisässä ja ilmastoidussa gondolissa

 

To find accommodation​ nearby, visit:

hotelscombined.fi

 

 

 

Osoite

Helsinki Skywheel
Katajanokanlaituri 2
00160 Helsinki
Suomi

How to get there

Helsingissä on uskomattoman hyvät yhteydet. Voit liikkua kaupungissa raitiovaunulla, bussilla ja halutessasi myös omalla autolla.

 

Raitiovaunulla
Kantakaupungissa on raitiovaunuyhteydet kaikkialle. Mannerheimintieltä Lasipalatsin pysäkiltä on vain alle 10 minuutin matka Katajanokalle. Raitiovaunu 4 tuo sinut aivan SkyWheelin viereen, muista jäädä pois Tove Janssonin pysäkillä. Myös raitiovaunulla 2 pääset kauppatorille, josta kävelee pari minuuttia SkyWheeliin.

Bussilla
SkyWheelille pääsee ajamaan myös turistibusseilla.

Omalla autolla
Skywheelille pääset halutessasi myös omalla autolla. Ympäristössä on pysäköintipaikkoja.

 

Jalan
Rautatieasemalta on SkyWheelille noin 15 minuutin kävelymatka. Seuraat vain raitiovaunukiskoja tai kävelet upeaa Esplanadia ja katselet sen hienoja rakennuksia. Näet meidät, kun saavut Esplanadin päässä olevalle Havis Amanda -suihkulähteelle.


Esteetön
SkyWheelille on helppo tulla myös seniorien ja liikuntarajoitteisten. Jos tarvitset apua käyntisi aikana, ota meihin yhteyttä, me autamme mielellämme.

Aukioloajat