SkyWheel Helsinki -maailmanpyörä sijaitsee Helsingin kauneimmalla paikalla, Katajanokalla, aivan Kauppatorin vieressä. 40 metrin korkeudesta avautuu vaikuttavat maisemat kaupungin ja meren ylle, sekä lähisaaristoihin.

 

SkyWheel Helsinki
Katajanokanlaituri 2 
00160 Helsinki
Finland
 
 
 
AVOIMET PAIKAT
 

Kesätyöntekijä​

Miltä kuulostaisi työskentely Katajanokalla, aivan keskustan tuntumassa, yhdessä Helsingin suosituimmista turistikohteista? Haluaisitko olla mukana luomassa unohtumattomia elämyksiä asiakkaille ympäri maailman? SkyWheel Helsinki etsii nyt iloisia kesätyöntekijöitä kaudelle 2023!

SkyWheel Helsinki on 40 metriä korkea, vuonna 2014 Kauppatorin naapuriin avattu Suomen korkein näköalamaailmanpyörä. SkyWheel on vakiinnuttanut paikkansa Helsingin kaupunkikuvassa, ja luonut paikan elämysten mahdollistamiseen niin turisteille kuin paikallisillekin.

Etsimme tulevalle kesäkaudelle (touko-elokuu) energisiä, kielitaitoisia ja innokkaita asiakaspalvelijoita seuraaviin työtehtäviin:

- Laitetyöntekijöitä (operators)
Tehtäviin kuuluu mm. maailmanpyörän operoiminen (ajaminen) ja päivittäinen huolto, erilaiset asiakaspalvelutehtävät sekä ajoittain lipunmyynti.

- Myymälätyöntekijöitä/ Valokuvauspisteen hoitajia (photo & shop staff)
Työhön sisältyy mm. myyjän tehtäviä, kuten kassanlaskua ja tuotteiden esille laittoa matkamuistomyymälässä, lipunmyyntiä sekä valokuvien ottamista ja myymistä asiakkaille. Valokuvauspisteellä pärjää henkilö, joka on energinen ja osaa heittäytyä sekä innostaa asiakkaita hauskojen kuvien ottamiseen. Matkamuistomyymälässä pärjää hyvin energisellä sekä aktiivisella asenteella sillä asiakkaita innostetaan ajelun jälkeen katsomaan sekä ostamaan otettuja kuvia.

- Anniskelualueen työntekijöitä (champagne bar & terrace staff)
Anniskelutyöntekijät vastaavat samppanjabaarin ja terassin tarjoilusta ja hoidosta sekä pitävät huolta saunaryhmistä ja VIP-elämysasiakkaista.

Meillä pääset tekemään monipuolisesti kaikkea, sillä työtehtäviä tullaan aina mahdollisuuksien mukaan yhdistelemään. Mikäli sinulla on anniskelupassi, on vaihtoehtona esimerkiksi anniskelijan, myymälän sekä valokuvauspisteen tehtävät. Kaikissa työtehtävissä tarvitset päivittäin suomen ja englannin kieltä, joten näiden tulisi sujua mutkattomasti. Muun kielitaidon katsomme eduksi kuten myös anniskelupassin. Emme kuitenkaan vaadi aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä vaan haemme ennen kaikkea hyvällä asenteella, yhteistyötaidoilla ja oma-aloitteisuudella varustettuja tekijöitä. Työpäivät voivat olla pitkiä, mutta ovat varmasti myös antoisia. Työ on 2-vuorotyötä, sisältäen niin päivä-, ilta- kuin viikonloppuvuoroja.

Mikäli olet vähintään 18-vuotias ja etsit haastavaa mutta antoisaa kesätyötä, laita meille ansioluettelosi (englanniksi tai suomeksi) ja avoin hakemuksesi (englanniksi tai suomeksi) sähköpostitse 12.2.2023 mennessä osoitteeseen: info@skywheel-helsinki.com. Kirjoita otsikoksi "Kesätyöhakemus" ja oma nimesi. Merkitse hakemukseen selkeästi, mistä työtehtävästä/tehtävistä
olet ensisijaisesti kiinnostunut. Lähetä hakemuksesi pian, sillä aloitamme rekrytointiprosessin jo ennen ilmoituksen umpeutumista!

Hae mukaan iloiseen porukkaamme ja vietä upea kesä SkyWheelillä!

 

AVOIN HAKEMUS

Jos meillä ei tällä hetkellä ole juuri sinulle sopivia avoimia paikkoja, voit lähettää meille avoimen hakemuksen CV:n kera osoitteeseen info@skywheel-helsinki.com. Kerrothan, minkälaista työtä olisit etsimässä sekä minkä takia haet meille töihin, ja laitathan viestin otsikoksi "Avoin hakemus - [nimi]". Säilytämme avoimet hakemukset ja CV:t kolmen kuukauden ajan. 

Aukioloajat

Tänään
12:00 - 18:00
Ma - Ti
Suljettu
Ke - Pe
12:00 - 18:00
La
11:00 - 19:00
Su
11:00 - 17:00

Hinnat

Aikuinen (yli 12v.): 14 €
Lapsi (3-11v.): 10 €
Alle 3 vuotta: ilmainen
Opiskelija: 12 €
Eläkeläinen: 12 €

Ota yhteyttä